Sedan 1937 har Holmquistsign sysslat med gravyr av skyltar, och detta är sålunda något vi är experter på. Graverade skyltar är ständigt efterfrågade av våra kunder, och detta eftersom de aldrig går ur tiden. De används inte sällan när kunden vill ha en mer exklusiv känsla, eller med en önskan om högre tålighet – alltså att skylten och information får ett längre liv. Det går att gravera i många olika material, bland annat plast, aluminium, stål, koppar, mässing, brons eller trä. Utfräsningen går sedan att färgfylla, för att på så vis skapa en än mer unik skylt. Graverade skyltar passar sig lika bra inomhus som utomhus, i gamla eller moderna fastigheter, på små samt stora skyltar.

På vår fabrik i södra Stockholm har vi ett antal olika gravyr- och fräsmaskiner, samt en lasergravyr. Utöver detta har vi även en smidesavdelning, våtlackeringsanläggning, stansmaskiner och UV-printers – allt som behövs för att kunna leverera skyltar av stor bredd och högsta kvalitet. Din graverade skylt kan tillverkas på många sätt, i olika färger eller material, och därmed ta sig en rad olika uttryck. Varför inte en graverad skylt och ljusskylt i ett?

Graverade skyltar tillhör vår allra vanligaste beställning, och du hittar exempel under projekt som Haymarket by Scandic, Scandic Continental, MOOD-gallerian, Miss Clara by Nobis, Kungliga Biblioteket och The Winery Hotel.

Graverade skyltar