22 januari

THE WINERY HOTEL

Posted in nyheter

Nu ligger bilder från ett av vårt senaste projekt uppe: The Winery Hotel i Solna! (mer…)

4 november

MALL OF SCANDINAVIA – TOTEM

Posted in nyheter

Om 8 dagar öppnar Skandinaviens största galleria – Mall of Scandinavia, och vi befinner oss därmed på slutspurten av produktionen. Här har vi ett exempel på hur en totemskylt kommer se ut! (mer…)

27 oktober

ABSOLUT VODKA

Posted in art, nyheter
Till konstnären Ilja Karilampis senaste utställning ihop med Absolut Vodka tillverkade vi följande skyltar. Konstverken är frästa ur och graverade i aluminium.

(mer…)

10 september

HILTON HELSINKI STRAND

Posted in nyheter

Nu finns bilder på några av de skyltarna vi gjorde till Hilton Helsinki Strand upplagda under projekt! (mer…)

20 augusti

MÄSTERHUSET I STOCKHOLM

Posted in nyheter

Ett av våra senaste projekt gäller Mästerhuset i Stockholm, vilket är ett nybyggnadsprojekt där tre gamla byggnader har blivit en gemensam fastighet på 30 500 kvm. Bilder från projektet kommer snart! (mer…)

19 augusti

MALL OF SCANDINAVIA

Posted in nyheter

I juli månad blev det klart att vi gör skyltarna till Skandinaviens största galleria: Mall of Scandinavia. 85 dagar kvar till invigningen! (mer…)

26 juni

ACNE I OSLO

Posted in nyheter

I veckan monterade vi en butiksskylt till ACNEs butik i Oslo. Glasskylten är 1940 mm bred och 2600 mm hög, och sitter fastmonterad i en stålställning. La voilá! (mer…)

14 juni

Nya projekt!

Posted in nyheter

Nu finns bilder på tre nya projekt upplagda: Skanskas Huvudkontor, Stockholms Matmarknad/Taverna Brillo och Täby Centrum. In och kika på projekt! (mer…)

23 april

VETEKATTEN

Posted in nyheter
Under hösten 2014 gjorde vi de nya skyltarna till Vetekattens klassiska café och bageri på Kungsgatan i Stockholm. Vetekattens lokal har nu kompletterats med dessa rykande färska nyheter i skyltväg:

(mer…)

21 mars

O’LEARYS I TURKIET

Posted in nyheter

Vi fick uppdraget att göra en plakett till O’Learys allra första restaurang i Turkiet. Plaketten är 500 mm i diameter och har frästs i relief. Den har sedan blivit lackerad och färgfylld, och loggan är utfräst i 6 mm aluminium. Träramen är även den utfräst, och har därefter både svetsats och lackerats. Allt detta är givetvis gjort på vår verkstad! (mer…)