Wanna go camping? I centrala Stockholm, på Brunkebergstorg, har Scandic öppnat ett nytt signaturhotell som riktar sig till “urbana upptäckare”. Downtown Camper har promenadavstånd till Stockholm Centralstation, men även till shopping, restauranger, parker och kulturevenemang.
På hotellet finns bland annat restaurang, en relaxavdelning, en liten biograf, en campfire där du kan grilla marshmallows samt rum med pingisbord, sällskapsspel och dylikt. Och viktigast av allt: på Downtown Camper finns våra hotellskyltar!
Holmquistsign har tillverkat all wayfinding, samt rumsskyltar och fasadskyltar. De olika inomhusskyltarna är en blandning av träskyltar, skyltar i cortenstål och ljusskyltar. Den stora fasadskylten är utskuren i cortenstål, med ett tillräckligt djup för att kunna fylla den med växter.

  

 


Är ni intresserade av inomhusskyltar, fasadskyltar eller ljusskyltar i Stockholm eller runtom i Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni några idéer, frågor om priser eller andra funderingar är det bara att kontakta oss.