48 meter över havet på Brunkebergstorg i Stockholm finns Tak – två våningar av restauranger och barer som delar på 1 000 kvadratmeter. Tak har ritats och inretts av den prisbelönta arkitekten Gert Wingårdh. Resultatet är en nordisk miljö med eleganta och japanska inslag i arkitektur, inredning och känsla, och det hela fulländas av den spektakulära utsikten över Stockholm. Holmquistsign fick den stora äran att tillverka skyltarna – vilket vi givetvis gjorde med glädje.
Tak är dessutom en del av Urban Escape Stockholm, där även Nordic Choice-hotellen At Six och Hobo ingår – vars hotellskyltar Holmquistsign har tillverkat.
Skyltarna till At Six kommer i ett antal olika material och visuella uttryck, och består av utskuren mässing, svartlackerat rostfritt stål och svartlackerad akryl.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar eller akrylskyltar till hotell, butiker, kontor eller gallerior i Stockholm eller runtom Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss.