Our Latest Projects

From park and landscape to hotel, offices or malls - have a look at our most recent projects

25 November 2016
KLARA STRAND DEL 2 KLARA STRAND DEL 2
24 November 2016
TEATERN – RINGEN TEATERN – RINGEN
8 November 2016
MALMSTENBUTIKEN MALMSTENBUTIKEN
7 November 2016
KLARA STRAND KLARA STRAND
30 September 2016
STAY AT STAY AT
5 July 2016
HAYMARKET HAYMARKET
18 May 2016
NACKA FORUM NACKA FORUM

Högkvalitativa skyltar och visuell kommunikation

Holmquistsign erbjuder högkvalitativa och skräddarsydda helhetslösningar av skyltar och annan visuell kommunikation för alla typer av företag och verksamheter. Vi hjälper dig genom hela processen med projektering, leverans och montering av våra egentillverkade skyltar där vårt mål är att tillförse Sveriges alla företag med praktiska och snygga skyltar som reflekterar dig och ditt företag.

Grundstenen för Holmquistsign är vår hantverksmässiga hantering som vi kompletterar med en noggrann skyltstrategi och processtyrning, samt de senaste digitala fräsarna och den modernaste printtekniken i vår maskinpark. Vi har ett av marknadens bredaste och mest varierade utbud av skyltar vilket vi är väldigt stolta över. Oavsett vad för typ av skylt du behöver och för vilket sammanhang så har vi en lösning för dig. I vårt utbud hittar du skyltar för hotell, hissar, kontor, butiker, barer, museum, köpcentrum, kryssningsfartyg, för både inomhus- och utomhusbruk, gjorda i material som mässing, akryl, brons och aluminium. Förutom skyltar tillverkar vi även hissknappar och paneler för hissar samt olika typer av wayfinding.

Läs mer

SERVICES - WHAT WE DO

We are sign experts. Regardless if you’re interested in facade signs, commercial signs, laser engraved signs, glass signs, office signs or whatever other kind of sign you can think of, we can find the perfect solution. No idea is too complicated. We dare to say it once again - Holmquistsign are sign experts!

Skyltar för företag

Vi har tillverkat skyltar för företag sedan 1937. Detta gör oss till både ett av de äldsta och mest erfarna skyltföretagen i branschen. Holmquistsign har tillverkat skyltar till några av Sveriges största företag inom hotell & restaurang, detaljhandel och fastighetsverksamheten. Vi har tillverkat skyltar till företag som: Scandic Hotels, LKAB, Mall of Scandinavia, Kungliga biblioteket, Blique by Nobis, Acne Studios, Lyle & Scott och många fler.

Beställa skyltar

Är du i behov av högkvalitativa skyltar, skräddarsydd efter dina behov och förutsättningar? Beställ i så fall skyltar från Holmquistsign. Med vår breda expertis kan vi garantera dig en skyltlösning som får ditt företag att sticka ut i mängden som hjälper dina kunder att hitta rätt. Ingen idé är för krånglig eller svår för oss och vi älskar att sätta tänderna i komplexa och utmanande projekt. Vi arbetar också aktivt för att främja vår miljö. Holmquistsign är både ISO 9001 och ISO 14001-certifierade där vår målsättning är att minimera vår miljöpåverkan i alla situationer; från materialanvändning för skyltar, till transport och allt däremellan. Kontakta Holmquistsign när du behöver skyltar till din verksamhet. Mer information om Holmquistsign och vilka typer av skyltar och tjänster vi erbjuder kan du läsa direkt här på vår hemsida.

Nyheter

Latest news from holmqusitsign

Our Clients