Akrylskyltar

Köp akrylskyltar från Holmquistsign – skräddarsydda efter dina önskemål. Kontakta oss för mer information om våra skyltar.

Akrylskyltar för ditt företag

Akrylskyltar är gjorda av ett extremt mångsidigt plastark med en blank yta, de kallas ibland även för en plexiglasskylt. En akrylskylt är det perfekta valet när man önskar ha en skylt/skyltar med ett sofistikerat och högteknologiskt utseende. Materialet för en akrylskylt är oerhört väder- och åldersbeständigt och har många användbara egenskaper, samt är enkel att både hantera och bearbeta.

Holmquistsign i Stockholm har möjlighet att skära ut och trycka upp akrylskyltar i de storlekar och färger som kunden önskar. Vår nya printermaskin har kapacitet att printa stora material i väldigt hög upplösning, vilket ger ett otroligt slutresultat. Om du är på jakt efter snygga och hållbara butiksskyltar, kontorslogos eller inomhusskyltar ­– då är akrylskylt ett svårslaget val som få andra material kan mäta sig med.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra akrylskyltar

  Vi har tillverkat akrylskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Bra att veta innan du beställer en akrylskylt

  Köpa akrylskylt

  All tillverkning sker i vår egen verkstad – du kan således köpa dina akrylskyltar. Vi har våra egna montörer med mångårig erfarenhet som är experter på alla typer av skyltar. Vid en installation av akrylskyltar kan man gärna använda sig av distanser för att således få ut skylten en bit från väggen och därmed skapa ett djup i motivet. Detta är särskilt fördelaktigt om skylten har är printad med ett konstnärligt tryck ­– då får skylten den uppmärksamhet den förtjänar.

  Beställa akrylskylt

  Har du frågor gällande akrylskyltar/plexiglasskyltar, kontorsskyltar eller företagsskyltar? Tveka inte att kontakta oss på Holmquistsign. Vi hjälper dig att diskutera idéer, kan ta fram prover, och hanterar din beställning från tillverkning till montage.

  Att beställa akrylskyltar är ett populärt alternativ av många anledningar, men främst för att skyltarna signalerar exklusivitet, är lättskötta, tåliga och Verkligen sticker ut ur mängden.

  En akrylskylt (plexiglasskylt) är mycket lättmonterad och går att fästa med något så enkelt som distanser eller tejp. Akrylen finns som klar eller färgad och tjockleken på materialet varierar från 2 mm till ca 30 mm. Vi kan skära upp till 20 mm i vår egen laser och forma skylten helt efter era önskemål. Akryl är ett av det bästa materialet vid tillverkning av lite mer exklusiva logoskyltar, exempelvis till entréer och receptionsdiskar, samtidigt som det är ett mycket prisvärt material.

  Akryl vs Glas

  Medan akryl har liknande egenskaper som glas så är det två helt olika material. Akryl besitter samma genomskinlighet som glas och kan fortfarande spricka eller repas, dock krävs mycket större krafter för att detta ska kunna ske. Akryl kallas ofta för en “glasersättning” och innebär en rad fördelar inklusive:

  • Bättre hållbarhet
  • Represistent
  • Bättre optisköverföring
  • UV-resistent
  • Lättare

  Exempel på akrylskyltar finns i projekt som HTL och Octapharma, vars logoskyltar utomhus består av akryl med integrerad LED-belysning.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!