Har du problem med att marknadsföra butiken eller är det rörigt på kontoret? Marknadsföring kan vara riktigt knepigt och beror på många saker. Dels kanske du inte använder dig av rätt kanaler, eller så vet helt enkelt inte dina framtida kunder var butiken finns. Det finns flera sätt att öka chanserna till mer försäljning, bland annat genom att investera i riktigt snygga butiksskyltar. Det finns olika typer av den här sortens skylt, bland annat hänvisningsskyltar, entréskyltar och namnskyltar. Försök satsa på en design som är tydlig och som går i en designlinje som smälter in bra i den övriga inredningen. Du kan hitta bra inspiration hos olika skylföretags hemsidor där de ofta publicerar tidigare arbeten de utfört.

Om din butik ligger på en avsides gata behöver du dra dit trafiken från huvudgatorna. Det kan vara värt att sätta upp hänvisningsskyltar en bit ifrån så att människor blir nyfikna och bestämmer sig för att gå dit. Tänk dock på att det finns en hel del regler för hur du får skylta. Om du har ett kontor som du vill få bättre ordning och reda på kan skyltar även här hjälpa mycket. Från att skylta om vad som finns bakom olika dörrar till vem som sitter vid vilket skrivbord. 

Så kan kontorsskyltar påverka ditt företag

Beroende på vad ni behöver förbättra på arbetsplatsen finns det många olika sorters skyltar som kan vara passande på kontoret. Ett exempel är namnskylt kontor, en skylttyp som är särskilt användbar på större arbetsplatser med stor personalstyrka. För att personalen ska kunna veta vem som är vem samt också lära känna varandra bättre, är namnskyltar ett tips. Det finns även olika sorters namnskylt för kontor, dels små skyltar som sätts på tröjan men även större varianter som man sätter upp på sin kontorsdörr. Dörrskyltar i kontor är praktiskt, inte bara de med namn på utan också skyltar som informerar om vad som gömmer sig bakom dörren. Det kan handla om allt från WC till kök, skrivarrum eller konferensrum.

På arbetsplatser med flera individuella kontor är namnskylt för dörr i kontor särskilt uppskattat. Det blir aldrig några frågor om vem som sitter i vilket rum. Dessutom kan du beställa riktigt snygga och trendiga skyltar som också bidrar till en trevligare atmosfär på arbetsplatsen.

För dig som vill beställa kontorsskyltar i Stockholm finns flera bra alternativ. Många större skyltföretag har även möjlighet att tillverka och leverera digitala skyltar för kontor. Dessa är praktiska för de arbetsplatser som ständigt har ny information att visa upp. Även i butiker och restauranger är digitala skyltar ofta att föredra. I restauranger kan du skriva upp dagens meny som då ändras automatiskt. I butiker kan du ha digitala skyltar för att visa upp fler erbjudanden på ett smidigare sätt.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.