Om du vill ha en metallskylt är aluminiumsskylt det alldeles perfekta valet. Aluminium används för produktion av allt från små namnskyltar till stora fasadskyltar.

Metallen går antingen att få olackerad eller lackerad. För modellen större skyltar är det vanligt att använda lackerad aluminium, medan det för mindre skyltar kan se mer elegant ut att använda rå, olackerad aluminium – men även här är lackerad aluminium givetvis ett alternativ.

Aluminiumskyltar i Stockholm

Våra aluminiumskyltar är av högsta kvalitet, har lång hållbarhet och fungerar perfekt både för inomhus- och utomhusbruk. Det är dessutom ett bra miljöval, då nästan allt aluminium återvinns. Vi tillverkar våra aluminiumskyltar på fabriken i södra Stockholm, och ser alltid till att återvinna allt spill.

Oavsett om man väljer en liten eller stor skylt kan vi foliera den i alla tänkbara färger. Utan svårigheter kan man bocka aluminiumet för tillverkning av lösa profilbokstäver, lådor eller cirklar. Överhuvudtaget är aluminiumskyltar väldigt enkla att ytbehandla, bearbeta, lackera och bocka.

Utmärkt material för ljusskyltar

Vill man ha en ljusskylt är aluminium ett utmärkt alternativ. Detta eftersom aluminiumskyltar är lätta att utforma, vilket innebär att din ljusskylt antingen kan tillverkas som bokstäver med djupa kanter, en låda eller andra former. Ljusskyltar har blivit ett populärt sätt att synas på, både som fasadskylt, flaggskylt eller inuti butiker eller övriga lokaler.

Projekt där aluminiumskyltar har använts är Miss Clara by Nobis, Peak Performance, Mall of Scandinavia, Acne Studios och HTL Hotel.

Övrig information: Aluminium är jordens vanligaste metall, och ett av de allra vanligaste materialen för skylttillverkning. Aluminium väger lätt och innebär en rad olika användningsområden och möjligheter. Det är ett dyrt material att ta fram, men har en återvinningsgrad på 92% – vilket alltså gör det till ett väldigt bra alternativ om ditt företag vill tänka miljövänligt.

Vill du köpa aluminiumskyltar i Stockholm – kontakta oss.

Aluminiumskyltar

Kontakta oss
close slider