5 anledningar till att investera i ljusskyltar

En ljusskylt kan se ut på många sätt och passar utmärkt för företag och butiker som vill visa upp sin position på ett sätt som drar åt sig allas blickar. Vi listar fem anledningar till varför du också ska investera i ljusskyltar.

1. Ökad varumärkesexponering

En stor anledning till att använda en ljusskylt är för att öka varumärkets exponering. Är ljusskylten dessutom så pass unik och speciell att folk vill ta en bild på den så innebär det att skylten, och i sin tur företaget, exponeras på sociala medier.

2. Kan även användas som en unik interiör detalj

En ljusskylt behöver inte nödvändigtvis användas utomhus, även om detta naturligtvis är ett utmärkt sätt att skylta. Det är även möjligt att använda ljusskyltarna på ett effektivt sätt inomhus, speciellt om lokalen är lite mörkare än vanligt. Ljusskylten blir då ett naturligt blickfång.

3. Locka till dig fler besökare

Butiker och restauranger som vill att besökare ska hitta dit kan med fördel använda sig av en ljusskylt. Skylten fyller i det här fallet flera funktioner, bland annat blir det lättare att hitta dit och den iögonfallande skylten kan även dra till sig nyfikna personer helt på egen hand.

4. Snyggare och bättre marknadsföring

En ljusskylt behöver inte bara bestå av en upplyst logotyp. Det kan även vara en bild eller någon form av reklam som lyses upp. En vanlig affisch eller skylt ser relativt mörk ut beroende på hur solljuset ser ut. Även inne- och gatubelysning påverkar hur affischer och skyltar upplevs. En skylt som lyses upp bakifrån ser däremot helt annorlunda ut. Bilden som visas är skarpare och har mer levande färger. Skillnaden mellan en bild på en vanlig affisch och på en ljusskylt är enorm.

5. Ökad tydlighet

Det finns många saker som är viktiga när det kommer till att bygga ett varumärke. Tydlighet, det vill säga att betraktaren omedelbart förstår vad ditt varumärke betyder och vad din verksamhet går ut på, är en viktig faktor när det kommer till varumärkesbyggandet. Om du har ett företag i huvudstaden och vill skilja dig från mängden, samtidigt som du vill tydliggöra vad din verksamhet går ut på, kan du med fördel använda dig av ljusskyltar i Stockholm. Antingen använder du den för att visa upp företagets logga eller så kan den användas för att visa upp andra delar av verksamheten. Du kan naturligtvis även kombinera användandet av skyltar, exempelvis genom att även investera i en akrylskylt.https://holmquistsign.se/blogg/ljusskyltar-stockholm-en-sj%C3%A4lvklar-del-av-stadsbilden/https://holmquistsign.se/ljusskyltar

Ljusskyltar priser i Stockholm

Exakt hur mycket en ljusskylt kostar beror på flera faktorer, exempelvis storlek, design och kvantitet. Det bästa sättet att ta reda på priser för ljusskyltar i Stockholm är genom att ta kontakt med skylttillverkaren. På så sätt kan du berätta exakt vad du vill ha och snabbt få ett bra prisförslag. Det går att anpassa en ljusskylt på många sätt beroende på vad den ska användas för. Ljusskyltar för inomhusbruk, exempelvis för att visa reklam, kan skilja sig jämfört med skyltar som används utomhus.