5 fördelar med ljusskyltar i Stockholm

Din företagsskyltning är en av dina viktigaste resurser inom marknadsföring. Den berättar för dina kunder och besökare vart du är, vem du är och i många fall vad du gör. I en stad som Stockholm där konkurrensen är stor gäller det att sticka ut bland mängden för att fånga uppmärksamheten av potentiella kunder Med det sagt skulle vi därför rekommendera att investera i ljusskyltar i Stockholm.

Ljusskyltar är traditionellt tillverkade med elektrifierad neon. Neonskyltar finns fortfarande, men numera används oftare istället LED för moderna ljusskyltar i Stockholm. LED kan imitera den klassiska neonkänslan nästan perfekt och innehar en rad andra egenskaper och möjligheter i form av:

  • Längre hållbarhet
  • Mindre energikonsumtion
  • Inga miljöfarliga ämnen
  • Lägre behov av underhåll
  • Fler möjligheter i design

Men vad är fördelarna att installera ljusskyltar i Stockholm för din verksamhet? Idag ska vi ta en närmare titt på fem av dem.

1. Upptäckbarhet och synlighet

Ljus får dig att stå ut. En lysande skylt är som en som en fyr på natten och vägleder dina kunder rakt in i din hamn. De är dock inte bara användbara för företag som har öppna på natten. De fungerar minst lika bra för stängda verksamheter på natten som en påminnelse om att du finns och att kunderna är välkomna att besöka din butik när du väl öppnat igen. På så vis uppfattas du som en stabil, pålitlig närvaro som aldrig försvinner bara för att solen gått ned.

Synlighet påverkas dock inte bara av natten – även väder kan försämra sikten. Vid tung timma eller kraftiga regnskurar kan en starkt lysande skylt leda vägen för dina kunder.

2. Prestige och elegans

Ljusskyltar är eleganta.

De får din verksamhet att särskilja sig från konkurrenter som det mer exklusiva och ambitiösa alternativet. En stor fördel med användningen LED är dess flexibilitet. Det gör det möjligt att skapa smakfulla ljuseffekter för att imponera på dina kunder och alla i närheten av din verksamhet.

3. Stick ut bland mängden

Utan en tydlig indikation till hur din verksamhet skiljer sig från dina konkurrenter, varför ska kunderna välja just dig? Visuell kommunikation ett utmärkt sätt att stå ut bland mängden. Har inte dina konkurrenter ljusskyltar i Stockholm så har du en otrolig möjlighet att, bokstavligt talat, överglänsa dem. Om de redan har upplysta skyltar är det en ännu större anledning att investera i dem så att de inte överglänser dig!

4. Mångsidig design

Alla typer av skyltar behöver designas utefter den miljö de ska sitta. Det är till exempel inte en bra idé att sätta upp en grön skylt framför ett grönt träd, eller på en vinkel som är svår att se.

Ljusskyltar i Stockholm lider inte av samma begränsningar som en icke-upplyst skylt och skapar möjligheter att installera dem på fler icke-optimala platser. Ta ett företag som har sina lokaler vid ett mörkt hörn eller under någon typ av överhäng (balkong, markis, etc.) som exempel. En skylt utan belysning skulle gå oupptäckt även om personen står rakt under den, medan en ljusskylt skulle synas från andra sidan gatan.

5. Energieffektivitet

Okej, detta är inte en direkt fördel för just ljusskyltar, utan mer för användningen av LED-teknik. Men eftersom de flesta ljusskyltar i Stockholm numera är tillverkade med LED så väljer vi att räkna in den.

Till skillnad från många andra lampor blir LED inte varma när de används. Det är detta som är den huvudsakliga anledningen varför de flesta glödlampor slösar med så mycket energi. LED kan utföra samma jobb som en vanlig glödlampa till en bråkdel av energin.

Förutom att detta är bra för din plånbok så är det även bra för miljön. LED-lampor är också återvinningsbara.

Beställ ljusskyltar i Stockholm från Holmquistsign

Ljusskyltar till din inredning, fasad eller annan plats är en bra investering för i princip alla typer av verksamheter. Med en elegant, upplyst skylt kan du skina genom både dag och natt, förbättra anseendet av ditt varumärke och stå ut bland dina konkurrenter – utan att behöva knäcka banken eller skada vår planet.

Beställ skräddarsydda ljusskyltar i Stockholm från Holmquistsign idag. Har du frågor om våra ljusskyltar angående priser, designmöjligheter eller materialval? Kontakta oss via mejl eller telefon.