Hänvisningsskyltar, trä

5 skyltar till företag som förbättrar marknadsföringen

Skyltar är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig på. Förutom traditionella skyltar till företag, exempelvis en fasadskylt som hänger vid entrén, finns det en rad andra modeller som kan öka kundflödet. Om du driver en verksamhet och har en lokal är det bra att investera i en snygg och belyst fasadskylt till entrén. Då syns din verksamhet på håll och gör det lätt för kunder som vill titta förbi.

I en butik är hänvisningsskyltar bra för att kunder ska kunna hitta det de söker. Här kan du välja företagsskyltar med integrerad belysning eller enklare varianter som en graverad företagsskylt. Om till exempel stora byggvaruhus inte hade haft skyltar hade det varit totalt omöjligt att hitta något.

Kombinera din företagsskylt med andra skylttyper

För att företaget ska få en enhetlig och tydlig inriktning är det bra om dina olika skyltar går i samma design. När du kontaktar företag i Stockholm för skyltar kan du enkelt berätta hur du har tänkt dig. Kanske vill du ha en belyst fasadskylt i metall? Då blir det även snyggt att kombinera dina andra företagsskyltar i samma material och med samma typsnitt.

När du vänder dig till en stor skylttillverkare kan de utan problem producera olika skyltar i samma design, allt från en graverad företagsskylt till namnskyltar, hissknappar och hänvisningsskyltar. Tänk även på att satsa på stolpskyltar om din verksamhet ligger i ett företagscentrum med många andra verksamheter. Då ser kunder redan flera kilometer innan, att din verksamhet finns inom nära avstånd. Stolpskyltar är populära och finns exempelvis utanför köpcentrum, längsmed vägen och liknande.

Graverad företagsskylt – för exklusivare känsla

För dig som letar efter en mer klassisk skylt kan en graverad företagsskylt vara ett bra alternativ. Skyltar i mässing med gravyr är exempelvis vanligt utanför lägenhetsportar till äldre lägenhetshus, exempelvis sekelskiftestyper.

När du letar efter skyltar till företag är det bra att jämföra olika tillverkare och även kontakta ett par stycken för att se vad som är möjligt att göra. Kanske har du några speciella önskemål gällande material? Eller är mer nyfiken på att veta om service och underhåll ingår i priset.

Så väljer du rätt företagsskylt

Det finns en hel del att tänka på när du ska beställa en företagsskylt. Beroende på vilken verksamhet du har kan såväl affischer och fönsterdekaler som banderoller vara bra. I varuhus med butiker är affischer och dekaler vanligast, de har visat sig fånga uppmärksamheten bra. Fundera på vad du vill uppnå med skyltar till företag och skriv ner det i ett dokument.

Det är också bra att skriva ner vilka material, färger och om din företagsskylt ska vara belyst eller inte. Hos Holmquistsign kan du få hjälp med att skapa en företagsskylt som passar din verksamhet. Vi har en stor produktionshall med möjlighet att skapa det mesta i skyltväg.