Ljusskylt

Allt du behöver veta om ljusskyltar

För att attrahera kunder till din butik eller verksamhet finns det olika sätt att gå till väga. Bland annat kan du marknadsföra dig via internet, som Facebook, Instagram eller liknande. Men även gamla och välbeprövade metoder som annonsering i tidningen eller skyltning är väldigt effektivt. Om du har funderat över att beställa skyltar till företaget finns flera olika alternativ att välja bland. En del skylttyper passar vissa verksamheter bättre än andra. Just ljusskyltar är effektiva eftersom de kan utformas på en rad olika sätt och de syns väldigt bra tack vare den integrerade belysningen.

Fördelar med ljusskyltar LED

Ljusskyltar kan med fördel användas såväl inomhus som utomhus. Om du besöker ett köpcentrum kommer förmodligen majoriteten av butikernas fasadskyltar vara just belysta. Det är inte särskilt konstigt då dessa skyltar syns betydligt bättre och fångar uppmärksamheten på ett helt annat sätt än en obelyst skylt. Samtidigt går det att utforma designen nästan hur som helst. Om du vill ha en stor eller liten skylt spelar ingen roll. Inte heller om skylten ska vara tillverkad i aluminium, plast eller något annat material. Det är bra att kontakta ett par skylttillverkare för att se vad som är möjligt att göra. Berätta om dina önskemål och din budget och se vad som är möjligt att lösa när du väl beställer ljusskyltar i Stockholm.

Köp ljusskyltar i Stockholm

Det finns många företag i Stockholm som tillverkar skyltar av olika slag. Det är alltid viktigt att kontrollera referenser innan du bestämmer dig för vem du vill anlita. Oavsett om du vill ha en mindre företagsskylt eller en snygg ljuslåda bör ett skyltföretag kunna visa prototyper och komma med förslag på hur skylten kan utformas så att den passar ditt företag så bra som möjligt. Om du inte har någon aning om hur du vill ha designen kan du hitta jättebra inspiration från såväl shoppinggator som från köpcentrum. I många fall är det vissa skyltar som fångar intresset mer än andra. Fundera på vad det är som gör just den skylten unik. Finns det något du kan ta efter när du designar din egen skylt?

En ljuslåda är en skylttyp som passar många olika sorters verksamheter. Både hotell, restauranger och butiker brukar använda sig av just den här skylttypen. Den syns dygnet runt och lyser upp fasaden med LED-belysning. Ett praktiskt och miljövänligt sätt till skillnad från den äldre sortens neonskyltar. Köp ljusskyltar och passa på att även beställa andra sorters skyltar samtidigt, exempelvis namnskyltar, hisspaneler eller en stor flaggskylt. Det är ett enkelt och effektivt sätt att såväl hänvisa kunder till rätt plats men även för synligheten.

Läs mer om ljusskyltar och vad för faktorer som påverkar hur mycket de kostar.