Beställ kontorsskyltar i Stockholm – så väljer du rätt

Kontorsskyltar är A och O för ett fungerande kontorslandskap, oavsett vilken typ av kontor det gäller. Om personalen inte vet vad som finns var blir det lätt rörigt. Med hjälp av olika sorters skyltar för kontoret, bland annat hänvisningsskyltar och personalskyltar, blir det mer ordning och reda. Vilken typ av skyltar du bör satsa på beror lite på vilken verksamhet det gäller. Några av de vanligaste typerna för kontor är dock som nämnt ovan, hänvisningskyltar och personalskyltar, men även utrymningskyltar är oerhört viktiga och dessutom lagstadgade.

Fila på din budget

För att inte kostnaderna ska springa iväg är det bra om du sätter en budget för vad du vill och kan lägga på dina skyltar. Sätt ett maxtak och fundera ut vilka skyltar och hur många du vill beställa. Idag kan du hitta många skylttillverkare som erbjuder hög kvalitet till bra priser. Se till att jämföra priser och erbjudanden hos de olika företagen. Se även igenom företagens tidigare kundrecensioner samt portfolio, du vill ju att skyltarna ska se bra ut och passa in i kontorsmiljön. Beställ kontorsskyltar  av seriösa leverantörer och tillverkare. Begär offert för att få ett hum om prissättning samt fråga om vilka material och lösningar du kan förvänta dig.

Se över utrymme och layout

Skyltar till företaget och kontoret finns i alla tänkbara designer, utföranden och storlekar. Se över din lokals storlek och layout för att komma fram till vilken sorts skyltdesign som passar bäst. Beroende på vilken typ av lokal det handlar om, exempelvis om det är ett kontor där personal sitter vid skrivbord och arbetar eller om det snarare handlar om ett konferensrum, finns det olika alternativ. För konferensrummet kan det exempelvis passa bra med större prints och foliering på glaspartier medan det i arbetslokalen kanske passar bättre med inspirerande ledord i form av härliga ljusboxar. Kolla igenom inspirationsbilder för att komma fram till vad du vill ha.

Satsa på hållbara skyltar i alla avseenden

När du investerar i kontorsskyltar vill du naturligtvis att dessa ska hålla lång tid framöver, inte bara rent kvalitetsmässigt utan även när det kommer till stil. Det känns ju inte så bra att lägga mycket pengar på en skylt vars motiv eller budskap inte är aktuellt om ett år. Fundera lite på vilken typ av skylt det skulle kunna vara. En annan sak att fundera över är hållbarhet ur miljöaspekt. Idag kan du hitta många skylttillverkare som värnar om både miljö & kvalitet. Hur kan du se detta? Företag som tänker på miljön använder exempelvis el- eller hybridbilar eller etanol för sina transporter. Andra saker att kolla upp är om företaget i fråga är ISO 9001-certifierat. Kolla även upp mål och visioner hos företaget du intresserar dig för.

Fördelar med olika sorters skyltar

En skylt behöver inte vara två meter hög och en meter bred, vanliga skyltar för kontoret är även namnskylt för kontor. Låt personalen få sin egen namnskylt, något som dels underlättar för personalen att hålla koll på varandra (särskilt bra för stora företag) men också något som är bra för kundverksamheter som en butik. Att kunna hänvisa kunden till ”Maria” är smidigt, kunden ser då direkt vem personen är genom att kolla på namnskylten. Hos vissa företag använder personalen namnskyltar med mer än bara namnet. Hos exempelvis Systembolaget bär personalen namnskylt med flaggor. Här visar de tydligt vilka språk de behärskar.

Hitta bäst pris

Priset bör såklart inte vara den enda saken att leta efter när du väljer skyltföretag, även kvalitet och service är viktigt. Men med det sagt ska du självklart jämföra priser för att se hur stor skillnad det är. Kanske kan du få mängdrabatt när du beställer nya skyltar? Innan du bestämmer dig är det alltid viktigt att du begär offerter från flera företag, ungefär 3 – 5 stycken. Då får du en riktigt bra överblick över prisläget samt vad du kan förvänta dig och vad de olika företagen erbjuder. Beställ kontorsskyltar i Stockholm och skapa ordning och reda!