Designa namnskylt till kontor

I ett kontorslandskap är det lätt hänt att saker och ting blir rörigt, särskilt om det inte finns några hänvisningsskyltar uppsatta. Om ni även ofta får kundbesök är det desto viktigare att det är tydligt var olika kontor ligger samt vem som är vem. Med hjälp av snygga kontorsskyltar kan du snabbt skapa ordning och reda på arbetsplatsen, något som är viktigt både för besökare och personal. Kontorsskyltar kan vara många olika sorters skyltar, exempelvis hänvisningsskyltar till kontor, kök och wc. Men det kan även vara namnskylt till kontor, något som är bra på arbetsplatser med mycket personal eller där det rör sig många kunder.

Därför behövs kontorsskyltar

För att ingen ska gå vilse i stora kontorslandskap och för att besökare ska kunna hitta rätt utan att leta är det viktigt med kundanpassade kontorsskyltar. Detta kan handla om skyltar med er logga, något som är smart om ni delar kontor med andra företag. Det är även bra med skyltar redan innan man kliver in på kontoret, exempelvis ute på fasaden eller på en stolpskylt ännu längre bort. Här kan det passa särskilt bra med så kallade ljusskyltar. Som namnet antyder är detta belysta skyltar eller skyltar med integrerad belysning. De syns ordentligt även när det är mörkt utomhus och drar även blickarna till sig.

Beställ kontorsskyltar i Stockholm i snygg design

Skyltar till kontoret behöver naturligtvis inte bara handla om namnskyltar eller hänvisningsskyltar. Du kan även beställa snygga och stora skyltar med schyssta citat, företagets ledord eller liknande. Kanske har kontoret stora glaspartier? Dessa går också att foliera och smycka ut. När det kommer till rent praktiska skyltar bör du se till att det finns tydliga utrymningsplaner och liknande.

Anpassad inredning

Hur inredningen ser ut på kontoret är otroligt viktigt för att personal och medarbetare ska trivas. Det är ofta trevligt med konst, citat och fin belysning. Detta kan du enkelt fixa med hjälp av skyltar. En belyst skylt kan både vara informativ och skapa ett fint ljus. Stora aluminiumskyltar med företagets logga urfräst kan också bli otroligt effektfullt mot en vit och tom vägg.

För att skapa en enhetlig känsla på arbetsplatsen kan det vara smart att köra på ett färg- eller materialtema när du beställer skyltar. Oavsett om du vill ha såväl stora prints som små namnskyltar är det fint om det finns en röd tråd. Detta kan ett erfaret skyltföretag enkelt hjälpa till med. Kolla runt på sidor som Pinterest för mer inspiration om hur du vill att just dina skyltar ska se ut. Det går att variera utseendet oändligt mycket. Skapa ordning på kontoret redan idag med snygga och personligt designade skyltar!