Mässingsram till skärm

Fyra skyltar företag borde ha

Skyltar används för en rad olika saker, men något samtliga har gemensamt är att informera om något. Vanligtvis behöver företag använda sig av flera sorters skyltar. Det handlar bland annat om hänvisningsskyltar, fasadskyltar och belysta företagsskyltar. Samtliga skyltar fyller sin egen viktiga funktion, något vi ska kolla närmre på. Få bra tips från oss innan du ska beställa skyltar!

 

Fasadskyltar

Fasadskyltar är stora skyltar som vanligtvis sitter på verksamhetens fasad. Dessa skyltar är otroligt viktiga eftersom de berättar för kunden att företaget finns i byggnaden. Fasadskyltar är viktiga ur såväl marknadsföringssynpunkt som ur hänvisningssynpunkt. Den här sortens skylt kan designas i en rad olika utseenden och storlekar. Det går även att kombinera olika material för att skapa ett uttryck som passar verksamheten.

Hänvisningsskyltar

När fasadskylten är på plats är det viktigt att kunderna hittar er. Även om man förstår att ni finns i en byggnad där fasadskylten hänger är det kanske inte så lätt att hitta er från en annan del av stan? Med hjälp av hänvisningsskyltar på andra gator och längsmed vägen, kan du hjälpa dina kunder att lokalisera er lokal. Av alla skyltar till företag som finns att välja bland hör hänvisningsskyltar till en av de viktigaste. Dessa kan även vara mindre skyltar inuti byggnaden, som skyltar för WC, konferensrum och reception.

Akrylskyltar

Akrylskyltar är andra typer av skyltar till företag som är användbara. Dessa är tillverkade av akryl och går att få i vilken form som helst och med integrerad belysning. Akryl är även ett bra material för skapandet av mer exklusiva logoskyltar, bland annat till receptioner och entréer. Akryl är dessutom både hållbart, resistent mot repor, UV-resistent och ett lättviktigt material.

Belysta skyltar

När du ska köpa in företagsskyltar bör belysta skyltar vara något ni prioriterar. Särskilt för skyltar som ska hänga utomhus. I Sverige går solen ned så tidigt som runt 16-tiden under vinterhalvåret. Har skyltarna ingen belysning blir det svårt att se dem på håll. Belysta skyltar ser trevligt och inbjudande ut. Det är möjligt att beställa egendesignade skyltar online, hör gärna av dig så hjälper vi dig.

Sammanfattning

Ska du beställa skyltar i olika storlek, form och material, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig. Vi har över 80 års erfarenhet av skylttillverkning och kommer gärna med idéförslag. Att beställa skyltar på nätet är smidigt och prisvärt. Kontakta oss för en snabb offert redan idag!