Aluminiumskyltar i Stockholm – En guide om skyltarnas användningsområden och fördelar

Varje aspekt av ditt företags offentliga närvaro påverkar hur potentiella kunder utvärderar din verksamhet. En av de viktigaste aspekterna är din skyltning. Välgjorda och tilltalande skyltar främjar positiva intryck, medan gamla, smutsiga eller dåligt underhållna skyltar signalerar det motsatta.

Det finns många varianter och material att tillgå när du ska välja skyltar till din verksamhet. Aluminiumskyltar i Stockholm är ett mycket hållbart och miljövänligt alternativ som står sig bra både i tuffa utomhusmiljöer och i mildare klimat inomhus. Aluminium är ett mångsidigt material med många olika användningsområden.

Den här guiden omfattar tips på vad aluminiumskyltar i Stockholm kan användas till, olika designidéer, rekommendationer för installation och skyltformatets fördelar.

Aluminiumskyltar kan används som

 • Vägskyltar, gatuskyltar och parkeringsskyltar
  Det är fördelaktigt om den här typen av skyltar beställs med en reflektiv ytbehandling. De adderar nämligen reflekterande egenskaper som gör skyltarna synliga även i mörker. En aluminiumskylt med reflektiv ytbehandling kräver separata tillverkningsprocesser. Skyltens design framställs på ett unikt reflekterande vinylöverdrag, som senare fästs på aluminiumytan.
 • Entré och fasadskyltar för företag, butiker, varuhus och andra byggnader
  Med sin stilfulla och professionella finish representerar den här typen av skyltar din verksamhet på ett smakfullt sätt. Då aluminiumskyltar i Stockholm är rost- och vattensäkra är dem därmed vädertåliga, och kan med fördel placeras utomhus.
 • Namn och dörrskyltar
  Om du vill ge ditt kontor en exklusiv känsla passar djupgraverade aluminiumskyltar bra som namnskyltar och dörrskyltar. En sådan skylt tillverkas genom att önskat motiv fräses ut, för att sedan fyllas med lackfärg i valfri kulör. Om du vill ha skyltar som ger ett elegant intryck, är djupgraverade aluminiumskyltar i Stockholm ett bra alternativ.
 • Stomme för ljusskyltar
  Att använda sig av ljusskyltar maximerar ditt företags synlighet oavsett tidpunkt på dygnet och skapar en omedelbar dragningskraft. Om man vill ha en ljusskylt är aluminium ett bra material att använda för skyltens stomme. Även detta på grund av aluminiumets formbara egenskap. Det går med enkelhet att tillverka detaljerade bokstäver eller andra skyltvarianter som kräver stor noggrannhet och precision. Därefter fästs lysdioder på en aluminiumfront, som ger skylten en stilfull finish. Ljusklädda aluminiumskyltar i Stockholm gör din verksamhet synlig och uppmärksammad.

Fördelar med aluminiumskyltar

 • Slitstarkt och stryktåligt
 • Prisvärt
 • Professionellt utseende
 • Enkelt att anpassa
 • Mångsidigt material – går med enkelhet att bocka aluminiumskyltar för önskad design

Beställ aluminiumskyltar från Holmquistsign

Eftersom aluminium är ett lättarbetat material kan det formas på många olika sätt. Det går utan problem att bocka aluminium för att framställa profilbokstäver, lådor eller annat önskat skyltformat. När du väljer att använda det här materialet öppnas stora möjligheter för kreativitet. Om du vill ha en lackad, olackerad, stor eller liten bockad aluminiumskylt kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med allt från idéer till utförande.