Kontorsskylt

Kontorsskyltar – optimera dina skyltar och stärk ditt varumärke

Oavsett vilken verksamhet du driver är det alltid viktigt att göra det så enkelt som möjligt för dina kunder. För butiker är det exempelvis viktigt att kunderna hittar det de söker, att de enkelt kan lokalisera sig och att de dessutom går i den riktning du vill. När det kommer till butiker är butiksskyltning extremt viktigt för försäljningen och det finns ett noggrant utstuderat sätt att skylta på. Allt för att öka försäljningen så mycket som möjligt. Även kontorsskyltar är användbart för att både stärka varumärket och att leda kunder rätt.

För hotell är skyltar lika viktigt. Här handlar det mer om att gäster ska kunna lokalisera sig inuti hotellet. Om en gäst inte vet hur man tar sig till restaurangen, lobbyn eller andra faciliteter kan irritation snabbt uppstå. Här passar det bra med hänvisningsskyltar. Även fasadskyltar och hisspaneler är viktigt för hotellverksamheter samt namnskyltar. Namnskyltar på kontor är ett sätt att skapa en mer personlig atmosfär. Dessutom underlättar det även för butiker då personalen exempelvis kan säga ”Lena hjälper dig, hon sitter där nere vid gång 2”. Kunder kan då enkelt hitta personen i fråga tack vare skylten.

Vad är kontorsskyltar?

Det finns inte bara en sorts kontorsskylt. Tvärtom kan denna sortens skyltar vara allt från namnskyltar och hisspaneler till reklamskyltar och varningsskyltar. Beroende på vad behovet är finns bra alternativ för de flesta verksamheter. Dessutom går det att få bra service från större företag som kan skyltar som har möjlighet att skräddarsy lösningar och ta fram unika och individuellt anpassade skyltar.

Hur kan jag använda skyltar till företaget?

Kontorsskyltar är ett utmärkt sätt att dels få ordning och reda på kontoret. Mindre bordsskyltar kan exempelvis sättas ut på personalens olika skrivbord för att visa vem som sitter var. Skyltar på kontoret kan även användas för att hänvisa till olika saker, exempelvis en skylt som visar vägen till utrymningsplatsen eller till badrummet.

Fördelarna med namnskyltar till kontor

På större arbetsplatser där ett femtiotal människor eller fler arbetar, är namnskyltar ovärderligt. Det går då snabbt att se vad personen heter och annan användbar information, exempelvis vilket eller vilka språk personen behärskar. Detta är något som bland annat Systembolagets personal använder. På deras namnskyltar står namn och så sitter det en eller flera flaggor som indikerar språk som personen kan. Namnskyltar till kontor går att utforma på många olika sätt, bland annat kan de tillverkas i många material, graveras med olika fonter och fylla olika funktioner.

Skräddarsydda lösningar för ditt företag

Om du vill beställa kontorsskyltar i Stockholm finns många bra alternativ. Bland annat kan du kontakta ett skyltföretag för att begära offerter samt för att ta reda på vad de kan erbjuda just ditt företag. För att du ska bli nöjd med skyltarna är det alltid viktigt att kolla tidigare referenser. Större företag har ofta en portfolio med referenser och bilder på tidigare uppdrag. En chans för dig att se vad de kan göra.

Färg- och materialval

Vilken känsla dina skyltar får beror mycket på vilket material du använder till skyltarna. Ett exempel är mässingsskyltar. Denna sortens skyltar ger en mer exklusiv och lyxig känsla och är ett vanligt alternativ på hotell. Du har säkert även passerat äldre byggnader med stora mässingpaneler utanför entrén. Ofta finns information om vilka verksamheter som finns i byggnaden ingraverat. Ett annat populärt alternativ av material är trä. Det ger en rustik men samtidigt modern känsla. Många caféer och barer använder just trä som material till sina kontorsskyltar.

Beställ kontorsskyltar i Stockholm idag

Oavsett vilken budget du har går det ofta att hitta en bra lösning som passar både budget och stil. Beroende på material skiljer sig också priserna en del. Även olika tillägg som bland annat integrerad belysning kan avgöra slutkostnaden. Beställ kontorsskyltar i Stockholm på ett smidigt sätt genom att kontakta olika företag på nätet. Det blir lättare att då begära offerter från olika firmor och därmed jämföra priser och tjänster.

För att du ska få en skylt som passar din verksamhet är det bra att du försöker hämta inspiration. Kolla upp andra verksamheter som är lika din egen. Om du driver ett hotell kan det vara värt att besöka några olika hotell för att få en känsla för skyltarnas material och om de fångar din uppmärksamhet. När du hittat något du gillar kan du enkelt beställa kontorsskyltar i Stockholm i en stil och till ett pris som passar dig perfekt. Kom ihåg att erfarna och stora skyltföretag gärna bollar idéer och kan komma med bra förslag gällande såväl utförande som material.