Lasergravyr i glas och akryl

Det finns många fördelar med att använda sig av lasergravyr, både för inomhusbruk och utomhusbruk. Lasrad gravyr innebär att man fräser ur ett spår i valfritt material och sedan kan man exempelvis fylla i spåret med färg eller lack. Det går att lasra text och bilder i olika sorters material, bland annat i glas och akryl. Akrylskyltar är ett vanligt och populärt alternativ för just laser eftersom materialet är extremt hållbart och även väderbeständigt. Det går att kombinera olika skylttyper med laser. Bland annat går det att lasra en akrylskylt för att sedan sätta in integrerad belysning på baksidan. Detta blir effektfullt och snyggt och syns även tydligt. För dig som är intresserad av lasergravyr i trä finns också många bra lösningar.

Från namnskyltar till väggpaneler

Många förknippar lasergravyr med mindre skyltar och prydnadspokaler i glas med mässingsskyltar. Men laser är faktiskt otroligt snyggt även i trä. Du kan beställa mindre namnskyltar i trä som du sedan lasrar in gravyren i. Detta är originellt och passar för såväl en konceptrestaurang som i ett hotell, exempelvis där fokus på ekologiska och miljövänliga produkter används.
Men lasergravyr i trä går även att få i större format, som stora skyltar i butiker och utanför. Man kan ofta kombinera flera olika material för att få den bästa hållbarheten och en unik skylt som passar för varje enskild firma. Förutom att man kan lasra ur ett spår ur ett material kan man även få upphöjda bokstäver.

Prisvärt alternativ

Då det idag finns många avancerade lasermaskiner som snabbt fräser ur spår i såväl glas och akryl som i trä och sten, är detta alternativ relativt billigt. För den som behöver beställa en stor upplaga skyltar kan alltså lasergravyr i Stockholm vara ett riktigt prisvärt alternativ. Särskilt med tanke på att den här sortens skyltar i regel är väldigt hållbara.

Priser

I vanlig ordning varierar priserna för skyltar och lasergravyr beroende på en rad olika faktorer. Därtill kan priset på lasergravyr i Stockholm skilja sig beroende på hur stor beställning du gör. Det bästa sättet att ta reda på kostnader är att kontakta oss och begära en offert.

Andra alternativ

Om du behöver en hållbar och tålig skylt som inte kräver alldeles för mycket underhåll finns det många bra alternativ. Lasergraverade akrylskyltar är ett bra alternativ, men även aluminiumskyltar är en skylttyp som håller mycket hög kvalitet och som har lång livslängd utan något krävande underhållsarbete.
För dig som behöver hjälp med lasergravyr i Stockholm kontakta oss på Holmquistsign. Vi har egen maskinpark och tillverkningslokal. Fördelen med att välja ett företag som erbjuder allt från design och tillverkning till försäljning, är att du enklare kan skräddarsy skyltarna och få dem precis som du vill ha dem.

Perfekt för hotellverksamheter

För verksamheter som hotell är lasrade mässingsskyltar ett bra alternativ eftersom dessa skyltar känns lyxigare och mer eleganta. De passar lika bra som namnskyltar som i hisspanelen och på hotellrummens dörrar. Det är snyggt när man väljer samma utformning och material på alla skyltar, från utomhusskylt till mindre skyltar inuti verksamheten. Det skapar en enhetlig och snygg känsla.