Samspelet mellan skyltmaterial och varumärkesidentitet

Skyltar är så mycket mer än ett sätt att berätta för dina kunder var du finns. Dina skyltar ska både reflektera din varumärkesidentitet och locka nya kunder till din verksamhet. För att lyckas med detta är det viktigt att ditt varumärke redan har en tydlig nisch som du kan anpassa din skylt och dess material efter.

Hur olika skyltmaterial reflekterar din varumärkesidentitet

Graverade brons- och mässingsskyltar: Brons- och mässingsskyltar symboliserar tydlighet, integritet och kvalitet. Oavsett om du letar efter glansen som finns hos en blankpolerad mässingsskylt eller en äldre finish som porträtteras av en oxiderad yta så ger skyltarna ett lyxigt uttryck och som håller länge, både inomhus och utomhus.

Aluminiumskyltar: Det finns oändligt med alternativ när det kommer till aluminiumskyltar eftersom dessa går att få både som lackerad och olackerade. Det vanligaste är att använda lackerad aluminium, men om du vill att din skylt ska se mer elegant ut rekommenderar vi dig att använda en olackerad. Aluminium har god hållbarhet och kommer hålla i många år utan att material bryts ned eller på något vis tappar i kvalitet.

Akrylskyltar: Denna typ av skylt passar dig som vill uppnå varumärkesidentitet som hör samman med det sofistikerade och högteknologiska. Akrylskyltar tillverkas med en blank yta som liknar plexiglas och ger stor frihet i form och ljussättning av skylten. Materialet för en akrylskylt är oerhört väder- och åldersbeständigt och är enkel att både hantera och bearbeta.

Det finns många olika typer av material att välja från när du ska tillverka en skylt som matchar din varumärkesidentitet. På Holmquistsign har vi över 80 år i skyltbranschen och hjälper dig gärna matcha varumärke med material och teknik. Vi erbjuder dessutom våra tjänster över hela landet och kan hjälpa dig som vill ha en ljusskylt i Göteborg eller en graverad bronsskylt i Kiruna.

Lys med din varumärkesidentitet med en ljusskylt utomhus

Det kommer nog inte som en chock för många att det bästa sättet för din lokal att synas är med hjälp av en ljusskylt utomhus. Genom att lysa upp din skylt blir ditt budskap mer iögonfallande och chansen att den blir sedd av potentiella kunder större.

I dagens ljusskyltar används främst LED-teknologi för att lysa upp skyltarna. Det beror på att LED-teknik är mycket anpassningsbar då både ljusstyrka, form och färg enkelt kan justeras beroende på önskemål. Detta gör att ljusskyltar kan kombineras med de flesta materialen och stilarna. LED är dessutom en mycket energieffektiv teknologi och kräver väldigt lite underhåll samt är tillräckligt starka för att synas oavsett tid på dygnet. En ljusskylt utomhus med LED kan ses i direkt solljus och gör det möjligt för dig att sticka ut ur mängden oavsett väderförhållande.

Beställ skyltar och ljusskyltar i olika material från Holmquistsign

Vi tillverkar alla skyltar i vår egen verkstad i Stockholm och är helhetsleverantörer så att du alltid kan få hjälp med design, leverans, montering och underhålla av dina skyltar oavsett var i Sverige du bor. Vill du beställa ljusskyltar i Umeå eller akrylskyltar i Malmö? Ingen fara, vi har kunder över hela Sverige som kan gå i god för vår service och kvalitet.

Vill du veta mer om montering av ljusskyltar i Umeå eller har frågor kring pris för en ljusskylt i Göteborg, kan du hitta mer information om ljusskyltar holmquistsign.se.