Bronsskyltar

Holmquistsign är tillverkare av slitstarka och exklusiva bronsskyltar som också går att gravera. Scrolla ner för mer information.

Bronsskylt för ditt företag

Brons är ett klassiskt och snyggt material som dessutom är väldigt slitstarkt och beständigt i utomhusmiljöer. Bronsskyltar anses vara något mer exklusiva, och markerar att skylten skall sitta på plats en lång tid framöver. Beställer man en bronsskylt vill man att den ska fylla en viss funktion en god tid framöver.

I jämförelse med mässing och koppar, är brons svårare att bearbeta, men har å andra sidan bättre hållfasthet samt korrosionsmotstånd.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra bronsskyltar

  Vi har tillverkat bronsskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Bra att veta innan du beställer bronsskyltar

  Bronsskyltar som fasadskyltar

  Ledande entreprenörer, arkitekter, landskapsarkitekter och andra företag anlitar ofta företag som kan ta fram bronsskyltar – vilket vi på Holmquistsign kan.

  Beställa bronsskyltar

  Bronsskyltar kommer i många olika tjocklekar och storlekar, och går att gravera. Som kund kan du välja mellan upphöjda bokstäver eller att få dem nedfrästa i metallen. Det går även att få de graverade delarna färgfyllda.

  Vi arbetar gärna tätt med arkitekter och designers för att på så vis nå det allra bästa slutresultatet. Vare sig du vill få tag på bronsskyltar, kopparskyltar eller mässingsskyltar i Stockholm kan vi hjälpa er med det.

  Våra bronsskyltar är tillverkade av vår skickliga verkstadspersonal, som är van vid att hantera den här typen av material.

  Holmquistsign tänker på och arbetar för en bättre miljö, och i våra tillverkningsprocesser är vi noga med att inte avvända oss av bly- eller kvicksilverlegeringar.

  Eftersom de ger en bild av renommé och beständighet är bronsskyltar ett mycket populärt val för personliga minnesmärken, hedersmärken eller skyltar som sitter i äldre och finare byggnader. Men för de kunder som vill ha fasadskyltar som sticker ut ur mängden, är brons ett utmärkt förslag.

  En annan metall som är populär och signalerar exklusivitet, men som är enklare att få in i en större variation av miljöer, är mässingsskyltar. Behöver du mässingsskyltar? Kontakta oss.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!