En butiksskylt är ett måste om man ska presentera en butik eller någon annan form av affärsverksamhet. Vi har innovativa skyltlösningar för butiker och restauranger. Då dessa skyltar ofta betraktas på nära håll är det viktigt att alla detaljer i skylten blir genomtänkta och en del av helheten. För oss handlar det om specifika och aktiva val i form av material, färger och hitta ett uttryck som fungerar för just er.

Holmquistsign är proffs på skyltar ­– och har varit det i över 80 år. Genom att använda oss av högkvalitativa, hållbara och miljövänliga material lyckas vi producera de allra bästa butiksskyltarna.

Butiksskyltar i Stockholm

I ett nära arbete med våra kunder kan vi uppnå ett fantastiskt slutresultat, som fångar kunders och besökares uppmärksamhet. Butiksskyltar tillverkar vi på vår fabrik i södra Stockholm, och i ett sista steg installeras skyltarna av våra egna montageexperter.

Vår långa erfarenhet av denna bransch innebär också att vi är vana vid att ställas införa nya utmaningar – men inga idéer eller förslag är för komplicerade. Vår breda expertis innebär att vi kan producera skyltar som håller lång tid framöver, och detta till konkurrenskraftiga priser.

När man ska förmedla ett budskap med hjälp av en skylt så är det lika viktigt hur budskapet sägs som vad som sägs. Texten, färgen och formen är alla lika viktiga när man ska förmedla ett budskap på en butiksskylt. En butiksskylt bör spegla affärsverksamheten, vara tydligt även på långt håll och ha en form som samspelar med innehållet – REA-skyltar är exempelvis av tradition röda.

Digitala butiksskyltar

Vi har tillverkat butiksskyltar åt många olika affärsverksamheter i många år och vet hur vi ska göra för att lyfta fram din butik och ditt varumärke.

Något som har blivit vanligare och allt mer efterfrågat de senaste åren är digitala butiksskyltar – något vi kan hjälpa er med. Är du ute efter skyltar i Stockholm eller runtom Sverige? Tveka inte att kontakta oss på Holmquistsign. Vi kan hjälpa er att få fram en säljande butiksskylt, en kommunikativ företagsskylt eller någon annan av våra produkter.