Butiksskyltar

Dags att beställa butiksskylt? Holmquistsign är Sveriges äldsta skyltföretag som erbjuder svensktillverkade butiksskyltar med det lilla extra. Välkommen att utforska vårt breda utbud av klassiska och digitala skyltar för butiker och affärer.

Butikskylt som sticker ut från mängden

Att driva butik är fyllt med både stora och små utmaningar. Det finns flera sätt att attrahera kunder, bland annat genom att skaffa en välplacerad lokal i ett område där det myllrar av potentiella kunder. Men det räcker inte med att vara på rätt plats, du måste även se till att människor hittar till din butik. En skräddarsydd butikskylt hjälper er att sticka ut från mängden. Vi är gärna ert kreativa bollplank om ni önskar det. Tillsammans hittar vi fram till en skyltlösning med helt rätt framtoning.

Tydlighet i skiftande förhållanden

En butiksskylt visar på ett tydligt sätt var just din butik finns. Butiksskyltning ska vara väl synlig på långt och kort avstånd, och till fördel under alla timmar på dygnet oavsett om det är ljust eller mörkt ute. Skyltning med belysning drar till sig blickar samtidigt som den lyser upp omgivningen.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra butiksskyltar

  Vi har tillverkat butiksskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Kvalitetshantverk sedan 1937

  Fånga dina kunders uppmärksamhet

  Vi grundades redan 1937 och nu är vi fjärde generationens skyltmakare som tar fram skyltlösningar som andra inte kan matcha. För oss är en butiksskylt på många sätt en presentation. Skylten talar om vad det är för företag man kan förvänta sig att möta. En stor, snygg och välvårdad butiksskyltning kommunicerar professionalism och att företaget är framgångsrikt, samtidigt som den talar om att det är en stor och rymlig butik. En mindre skylt passar bättre för en mindre butik eller kanske administrationsdelen av företaget. Våra skyltar präglas av en grundmurad tro på att kvalitet alltid lönar sig i längden. Vår kärlek till hantverket tummar vi aldrig en sekund på.

  Vilket material väljer du?

  Det är inte bara själva designen och storleken som påverkar skyltens intryck – materialet är minst lika viktigt. Vi arbetar med alla möjliga material när vi designar våra skyltar, från akryl till olika metaller. Du kan exempelvis beställa fina bronsskyltar från oss. Dessa kan designas så att de ser eleganta ut, perfekt för butiker som vill förknippas med lyx och hög kvalitet. Vi kan även gravera skyltarna, bland annat genom lasergravyr av olika slag. Sedan har vi såklart en uppsjö av digitala skyltar att välja mellan. Vi har stor erfarenhet av att både följa uppdragsbeskrivningar och vara delaktiga i förarbetet. Låt oss sätta vår prägel och stötta upp där vi behövs som mest.

  Vi designar butiksskyltning för ditt företag

  Vi vet vad vilken butiksskyltning som krävs för att skapa ett fantastiskt slutresultat som både fångar varumärkets känsla och drar till sig kundernas blickar och uppskattning. Vi tillverkar våra skyltar i vår egen fabrik söder om Stockholm och kan därför både vara ett stöd tidigt i processen och leverera färdiga butiksskyltar när det är dags. Dessutom installeras skyltarna av våra egna montageexperter.

  Tack vare vår långa erfarenhet inom denna bransch är vi vana vid att ställas inför nya utmaningar – inga idéer eller förslag är för komplicerade. Vår breda kunskap och expertis innebär att vi kan producera skyltar som håller länge, och detta till konkurrenskraftiga priser. Vi ser fram emot att vara din partner i skyltdesign.

  Skylt till butik – direkt från Stockholm

  När vi ska tillverka en skylt till butik tar arbetet i vår fabrik söder om Stockholm vid. Eftersom butiksskyltar ofta betraktas på nära håll är det viktigt att alla detaljer i skylten blir genomtänkta och en del av helheten. För oss handlar det om specifika och aktiva val i form av material, färger och hitta ett uttryck som fungerar för just er. Med högkvalitativa och miljövänliga material producerar vi en butiksskylt som håller över tid.

  När andra tillverkare outsourcar sin verksamhet till andra länder står vi stadigt och tror hårdare än någonsin på att skapande med hjärta och engagemang är vägen framåt. Välkommen till familjeföretaget som tar fram skyltlösningar som präglas av svenskt hantverk, från början till slut.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!