Behöver du butiksskyltar? Scrolla ner och utforska vårt breda utbud av skyltning och digitala skyltar för butiker och affärer.

80+ års erfarenhet

Alla typer av skyltar

Egen produktion

Snabb leverans

Butiksskyltar för ditt företag

Att driva en butik är fyllt med både stora och små utmaningar. En av de största dem är att hitta ett sätt som effektivt attraherar kunder. Det finns flera sätt att göra detta på, bland annat genom att hyra en välplacerad lokal där det myllrar av potentiella kunder. Men det räcker inte enbart att vara på rätt plats, du måste även se till att människor kan hitta till din butik och sticka ut från mängden av alla andra butiker i din närhet. Det är här som våra butiksskyltar gör sitt jobb.

Fördelar med butiksskyltar

En butiksskylt visar på ett tydligt sätt vart just din butik finns. Butiksskyltning ska vara väl synlig oavsett om personen står nära eller långt borta, och till fördel under alla timmar på dygnet oavsett om det är ljust eller mörkt ute. Skyltning för en butik med belysning drar till sig blickar samtidigt som den lyser upp omgivningen. Våra butiksskyltar fyller dock fler funktioner än bara den rent praktiska

Fråga oss

Ett litet urval av våra butiksskyltar

Vi har tillverkat butiksskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

Bra att veta innan du beställer en butiksskylt

Ett sätt att fånga uppmärksamhet

En butiksskylt är på många sätt en presentation. Skylten talar om vad det är för företag man kan förvänta sig att möta. Stora, snygga och välvårdade fasadskyltar kommunicerar professionalism och det är ett framgångsrikt företag, samtidigt som de talar om att det är en stor och rymlig butik. En mindre skylt skulle passa bättre för en mindre butik eller kanske administrationsdelen av företaget, exempelvis på kontoret som inte erbjuder de vanliga produkterna utan sköter kringarbetet.

Oavsett vad det är för butiksskyltar du vill ha kan vi skapa något som passar perfekt. Vi har stor erfarenhet både av att följa uppdragsbeskrivningar och även vara delaktiga i förarbetet.

Vi designar butiksskyltar som passar din verksamhet

Vi vet vad som krävs för att skapa ett fantastiskt slutresultat som både fångar varumärkets känsla och även drar till sig kundernas blickar och uppskattning. Vi tillverkar våra skyltar på vår fabrik i södra Stockholm. Dessutom installeras skyltarna av våra egna montageexperter.

Tack vare vår långa erfarenhet inom denna bransch är vi dessutom vana vid att ställas införa nya utmaningar – inga idéer eller förslag är för komplicerade. Vår breda kunskap och expertis innebär att vi kan producera skyltar som håller lång tid framöver, och detta till konkurrenskraftiga priser.

När man ska förmedla ett budskap med hjälp av en skylt är det lika viktigt hur budskapet sägs som vad som sägs. Vi hjälper gärna till även vid idéstadiet.

Skyltar av olika material till butik, restaurang och andra bolag

Det är inte bara själva designen och storleken som påverkar skyltens intryck, materialet är minst lika viktigt. Vi arbetar med alla möjliga material när vi designar våra skyltar, från akryl till olika metaller. Du kan exempelvis beställa fina bronsskyltar från oss. Dessa kan designas så att de ser eleganta ut, perfekt för hotell, butiker eller restauranger som vill förknippas med lyx och hög kvalitet. Vi kan även gravera skyltarna internt, bland annat genom lasergravyr av olika slag.

Låt oss hitta en lösning åt dig

Vi har innovativa skyltlösningar för restauranger och butiker. Eftersom dessa skyltar ofta betraktas på nära håll är det viktigt att alla detaljer i skylten blir genomtänkta och en del av helheten. För oss handlar det om specifika och aktiva val i form av material, färger och hitta ett uttryck som fungerar för just er.

Vi på Holmquistsign är proffs på skyltar ­– och har varit det i över 80 år. Genom att använda oss av högkvalitativa, hållbara och miljövänliga material lyckas vi producera de allra bästa butiksskyltarna. Oavsett om du söker butiksskyltar i Stockholm eller annan ort står vi redo att hjälpa till.

L
K

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

11 + 7 =

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.