Digitala skyltar

Behöver du ha skyltar till företaget där du kan ändra information hur ofta du vill? På Holmquistsign kan vi skräddarsy snygga och digitala skyltar i olika storlekar som passar ditt företag.

80+ års erfarenhet

Alla typer av skyltar

Egen produktion

Snabb leverans

Digitala skyltar

Digitala skyltar har en mängd olika funktioner med allt från att visa statisk information om öppettider till aktuella kurser, event och liknande. Digitala skyltar finns  både för inomhus- eller utomhusbruk, och såklart i den storlek som passar just dig.

Fördelarna är massor med en digital skylt där du kan ändra informationen när och hur ofta du vill. Kontakta Holmquistsign så hjälper vi dig.

Vi erbjuder bland annat färdiga upplägg för entréer, hotell, konferenser och restauranger via OneDisplay. Du väljer själv storleken på skärmarna; 32-80 tum. 

OneDisplay Start – Klassisk signage lösning med enkel eller avancerad schemaläggning.

OneDisplay Content creator – Tillägg för att få färdiga mallar med textfält för enkel editering. Perfekt för tex, lunch menyer, entréskyltar där alla användare skall kunna ändra text snabbt och enkelt utan att vara kunnig på bildredigering m.m.

OneDisplay Booking – Bokningssystem för konferens rum där man får en översiktsskärm och skärm utanför konferens rummet, kan databas kopplas mot egna boknings system eller administreras manuellt i OneDisplay webgränssnitt.

Fråga oss

Ett litet urval av våra digitala skyltar

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval av våra digitala skyltar.

Bra att veta innan du beställer en digital skylt

Digitala skyltar för aktuell information 

Nuförtiden ser man digital skyltning överallt och endast fantasin sätter gränserna. Allt fler gallerior, hotell, konferenser, restauranger har förstått vikten i tydliga och informativa skyltar med dagsaktuell information för att nå ut till sin målgrupp. Det kan handla om allt från att hjälpa kunder att fatta köpbeslut via aktuella kampanjer via videoväggar och interaktiva pekskärmar till ren information som aktuella kurser, scheman, menyer. Ett mycket enkelt och effektivt sätt att stärka företagets varumärke och försäljning.

Om Holmquistsign

På HolmquistSign har vi tillverkat skyltar sedan 1937. Vi har sedan start stått för vår egen produktion av skyltar och andra visuella medel tack vare vår egna fabrik. I vår fabrik har vi full kontroll över hela tillverkningsprocessen vilket  ger oss möjligheten att anpassa konstruktion och design snabbt och enkelt vid behov och önskemål. Vi är experter på alla sorters skyltar som t.ex. Akrylskyltar, Aluminiumskyltar, Bronsskyltar, Graverade skyltar, Mässingsskyltar och Ljusskyltar. Kontakta Holmquistsign så skräddarsyr vi en passande lösning för just ditt företag eller verksamhet.

K

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

Snabblänkar

Om oss
Miljö & Kvalitet
Skyltar
Projekt
Hiss
Kontakt
Inform service