Dörrskyltar

Beställ personliga dörrskyltar i aluminium, mässing, koppar, rostfritt stål eller annat material från Holmquistsign, med egen tillverkning i Stockholm.

Beställ en personlig dörrskylt

En elegant och personlig dörrskylt är vanligtvis det första intrycket besökaren eller kunden slås av, när de kommer till kontoret, butiken, restaurangen, receptionen eller andra välkomnande ytor. Det kan också röra sig om dörrskyltar för inomhusmiljöer som arbets- eller mötessrum.

Oavsett placering ser vi till att ta fram en skräddarsydd dörrskylt som genomsyras av hög kvalitet och genuin passion för hantverket.

Fråga oss

  Dörrskyltar som vi har tillverkat

  Vi har tillverkat dörrskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet axplock.

  Hantverkstradition med egen tillverkning

  Dörrskyltar i olika material

  Vilket material framhäver känslan ni önskar förmedla med er dörrskylt? Aluminium, mässing, koppar och rostfritt stål är bra material för en dörrskylt. Kanske är det lämpligaste alternativet för er en graverad dörrskylt? Vi på Holmquistsign är gärna med i er kreativa process. Med många års erfarenhet i ryggen känner vi oss trygga med att vägleda er i rätt riktning. Vi kan ta fram skyltar i alla möjliga material och tekniker som andra leverantör inte erbjuder.

  Dörrskylt tillverkad i Stockholm

  Vi är ett familjeföretag i fyra generationer med egen tillverkning i Stockholm. Våra hållbara dörrskyltar är gjorda med kärlek för hantverket och en stark tro på att svensktillverkad kvalité alltid lönar sig i längden. Detta i en tid då allt mer tillverkning outsourcas till utlandet. Vi har skapat historia sedan 1937 och är Sveriges äldsta skyltföretag. Nu ser våra nyfikna medarbetare fram emot att diskutera ett samarbete med ert företag! Välkommen att kontakta oss.

  Fyll i formuläret för att få en offert. Svar samma dag!