Fasadskyltar Stockholm

Beställ dina fasadskyltar i Stockholm från Holmquistsign och maximera er synbarhet! Scrolla ner för att se vårt breda utbud av skyltar eller kontakta oss.

80+ års erfarenhet

Alla typer av skyltar

Egen produktion

Snabb leverans

Fasadskyltar för ditt företag i Stockholm

Fasadskyltning innebär, precis som namnet antyder, skyltning på en vägg utomhus. Syftet med att sätta upp en fasadskylt är att ge butiken eller företaget maximal synbarhet och informera omgivningen om att de finns i byggnaden.

Vi utför alla möjliga uppdrag när det kommer till fasadskyltar, från eleganta specialskyltar till LED-belysta akrylskyltar och mycket mer, allt för att kunna bistå med just en sådan fasadskylt företag vill ha och behöver. 

Fråga oss

Ett litet urval av våra fasadskyltar ​

Vi har tillverkat fasadskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

Bra att veta innan du beställer fasadskyltar

Gör det lättare för människor att upptäcka ditt företag med hjälp av ett fasadskyltar

Vi är väl medvetna om hur viktigt det är med rätt skyltning. Rent praktiskt är det skyltens uppdrag att vägleda kunder och gäster till er. Den talar tydligt om vart ni finns och skylten kommunicerar även en hel del mellan raderna.

Våra fasadskyltar kan varieras i hög grad. Vi tillverkar både mindre och diskreta skyltar samt enorma skyltar där varje enskild bokstav är en egen skylt.

Belysta Fasadskyltar i Stockholm

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när det kommer till fasadskyltar i Stockholm och andra storstäder. En sådan faktor är belysning. Det är inte alltid möjligt eller nödvändigt att använda belysta skyltar men ibland kan en belyst skylt passa perfekt för varumärket. Större skyltar görs snygga med stark LED-belysning, till mindre fasadskyltar fungerar lättare belysning. Välbelyst fasadskyltning drar omedelbart till sig allas blickar. Skylten blir en del av gatans identitet, vilket ökar varumärkets styrka och igenkännbarhet.

Skyltarna kan även skilja sig på andra sätt, exempelvis genom att vara belysta, inkludera bakgrund eller vara utformad på ett speciellt sätt. Oavsett vad ni tänker kring skyltning för just er fasad kommer vi kunna hjälpa er, vi ser alltid fram emot utmaningar.

Fördelarna med fasadskyltar

Det finns många anledningar till att framgångsrika företag satsar på fina fasadskyltar. En högkvalitativ skylt säger trots allt en hel del om företaget. En välproducerad och synlig fasadskylt ger ett starkt första intryck hos betraktaren. Signalen som skickas ut är tydlig: det här är ett framgångsrikt företag. Det främsta syftet med en fasadskylt är att uppnå så stor synbarhet som möjligt. Skylten ska tydligt förmedla vilken verksamhet som företaget bedriver.

En annan fördel med våra fasadskyltar är anpassningsbarheten. Skyltarna kan exempelvis anpassas för att belysa något som företaget brinner för. Ett företag som exempelvis är måna om miljöfrågor kan använda naturliga inslag som trä och grönska i sin skylt. Företag som vill förknippa varumärket med lyx, elegans och sofistikation kan använda mässingsskyltar på ett effektivt sätt.

Klockrena skyltar är inte bara ett sätt att förstärka varumärket. Det kan även bli en uppskattad del av omgivningen. Om du har en unik och annorlunda fasadskylt, bli inte förvånad ifall folk börjar ta bilder framför skylten. I det här avseendet kan vackra skyltar snabbt få lite gratis marknadsföring genom sociala medier.

En fasadskylt kan utformas på många sätt och förses med belysning av olika slag. Ska texten synas på långt håll kan fristående bokstäver med LED-upplyst akrylfront passa bra, då detta skapar stor synlighet i kombination med låg energiförbrukning. När det kommer till mindre skyltar kan det passa med mycket flexibel ljussättning. Fasadskyltarna kan även göras i enklare utföranden, exempelvis utan belysning.

Vanliga material som används för fasadskyltar är mässing, akryl, rostfritt stål och brons. Man kan belysa dessa material med LED-spotlights, och akrylskylten kan göras helt LED-belyst. Det går även att kombinera Neon och LED. Som sagt – möjligheterna är många när det kommer till ljusskyltar till fasaden.

Fasadskyltar kräver bygglov i många fall

För att man ska sätta upp fasadskyltar i Stockholm krävs det oftast bygglov. Dessutom behöver skylten sättas upp med en säker konstruktion som är trygg i alla väderförhållanden. Vi har lång erfarenhet av design, konstruktion och montage av fasadskyltar, genom åren har vi hjälpt många kunder att nå maximal synlighet och profilering.

Vill du veta mer om våra fasadskyltar eller hur vi kan hjälpa till med montering kan du med fördel höra av dig till oss. Vi tar oss an alla typer av uppdrag, från graverade skyltar till LED-belysta skyltar och mycket mer. 

En fasadskylts pris påverkas av många faktorer, särskilt som vi skräddarsyr dem efter dina behov. Välkommen att kontakta oss för mer information, eller för att få en offert på ditt projekt idag.

Läs mer om fasadskyltar

K

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2021 Holmquistsign All Rights Reserved.