Fasadskyltar

Beställ dina fasadskyltar från Holmquistsign och öka er synbarhet! Scrolla ner för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet att nå ut till fler.

Gör det enklare att bli upptäckt

Vi har arbetat med skyltar i över 80 år och förstår vikten av att synas för sina kunder och arbeta varumärkesbyggande. Fasadskyltar är en vanlig metod för att visa vart man finns och för att öka omgivningens varumärkeskännedom. Dessa placeras främst ovanför éntren till företaget eller på en extra synlig del av verksamhetens fasad.

De flesta verksamheterna använder sig av fasadskyltar för att visa att man finns, vart man finns och vad man erbjuder. Dock är det är så vanligt att det kan vara svårt att sticka ut i mängden av skyltar. På Holmquistsign skräddarsyr vi alla våra beställningar, detta för att det ska bli möjligt för dig att skapa en helt unik skylt utan de begränsningar som kan komma med en mall.

Våra tips för att synas

Det kan vara svårt att se skogen för alla träd och ibland blir det samma effekt med ett kluster av skyltar. Delar din skylt vägg med flera andra skyltar kan det vara svårt att synas. I sådan fall kan det vara bra att fundera lite extra på vad du kan göra för att sticka ut bland dina grannar. Ett sätt kan vara att utforma din skylt med hjälp av ljusdesign. Genom att ge din fasadskylt belysning med LED-teknologi eller LPFLEX-teknik kan vi hjälpa dig att uppnå detta. Oavsett om du vill ha en stor eller en liten skylt så kan vi på Holmquistsign hjälpa dig.

Om du är nyfiken på vad en fasadskylt kostar så kan du enkelt begära en offert från oss. Priset för fasadskyltar varierar beroende på storlek och övriga önskemål kring design.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra fasadskyltar

  Vi har tillverkat fasadskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Bra att veta innan du beställer fasadskyltar

  Fördelarna med fasadskyltar

  Det finns många anledningar till att framgångsrika företag satsar på fina fasadskyltar. En högkvalitativ skylt säger trots allt en hel del om företaget. En välproducerad och synlig fasadskylt ger ett starkt första intryck hos betraktaren. Signalen som skickas ut är tydlig: det här är ett framgångsrikt företag. Det främsta syftet med en fasadskylt är att uppnå så stor synbarhet som möjligt. Skylten ska tydligt förmedla vilken verksamhet som företaget bedriver.

  Fasadskyltar kräver bygglov i många fall

  För att man ska sätta upp fasadskyltar för företag krävs det oftast bygglov. Dessutom behöver skylten sättas upp med en säker konstruktion som är trygg i alla väderförhållanden. Vi har lång erfarenhet av design, konstruktion och montage av fasadskyltar, genom åren har vi hjälpt många kunder att nå största möjliga synlighet och profilering.

  En annan fördel med våra fasadskyltar för företag är anpassningsbarheten. Skyltarna kan exempelvis anpassas för att belysa något som företaget brinner för. Ett företag som exempelvis är måna om miljöfrågor kan använda naturliga inslag som trä och grönska i sin skylt. Medan företag som vill förknippa varumärket med lyx, elegans och sofistikation kan använda mässingsskyltar.

  Vill du veta mer om våra fasadskyltar för företag eller hur vi kan hjälpa till med montering kan du med fördel höra av dig till oss. Vi tar oss an alla typer av uppdrag, från graverade skyltar till LED-belysta skyltar och mycket mer. Maila: sales@holmquistsign.se.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!