Ge ditt företag ökad synlighet med en fasadskylt

Fasadskyltning innebär, precis som namnet avslöjar, skyltning på vägg utomhus. Syftet med att sätta upp en fasadskylt  är att ge företaget eller butiken maximal synbarhet och låta omgivningen få veta att de finns i byggnaden. Oavsett vad ni tänker kring skyltning för just er fasad, kommer vi att kunna hjälpa er. Fasadskyltar kan varieras i mycket hög grad. Storlek XXL eller mindre och mer diskreta former, LED-belyst eller inte, med bakgrund eller utan – det är bara att välja. Större skyltar görs snygga med stark LED-belysning, till mindre fasadskyltar fungerar lättare belysning. Fasadskyltning innebär att er identitet skyltas på gator och torg, och är därmed en bra investering.

Vanliga material för fasadskyltar är akryl, mässing, brons och rostfritt stål. Man kan belysa dessa material med LED-spotlights, och akrylskylten kan göras helt LED-belyst. Man kan även kombinera Neon och LED. Som sagt – möjligheterna är många.

FASADSKYLTAR

Fasadskylt – The Winery Hotel

En fasadskylt gör ett starkt intryck

En välproducerad och väl synlig fasadskylt ger ett starkt första intryck hos betraktaren. Signalen som skickas ut är tydlig: det här är ett framgångsrikt företag. Det främsta syftet med en fasadskylt är att uppnå så stor synbarhet som möjligt och att på ett tydligt sätt förmedla vilken verksamhet som företaget bedriver.

En fasadskylt kan utformas på många olika sätt och förses med belysning av många olika slag. Ska texten synas på långt håll så kan fristående bokstäver med LED-upplyst akrylfront passa bra, eftersom det skapar stor synlighet kombinerat med låg energiförbrukning. För mindre skyltar kan det passa med mindre skyltar med mycket flexibel ljussättning. Fasadskyltar kan även göras i enklare utföranden, exempelvis utan belysning.  Holmquist Sign kan skräddarsy ditt företags fasadskylt så att den passar till logotypen.

Bygglov krävs i många fall

För att man ska sätta upp en stor fasadskylt så krävs det oftast bygglov. Dessutom behöver skylten sättas upp med en säker konstruktion som är trygg i alla väderförhållanden. Vi har lång erfarenhet av design, konstruktion och montage av fasadskyltar och har genom åren hjälpt en mängd kunder att nå maximal synlighet och profilering.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller offert på just ditt projekt.