Flaggskyltar

En flaggskylt monteras i rät vinkel ut från en fasad eller vägg och är ett populärt sätt att bli mer synlig på långt håll.

Flaggskyltar – pris och design

För alla verksamheter är det viktigt att vara synlig för sina kunder, både för att få ökad varumärkeskännedom och för att locka kunder. Det främsta sättet att synas på är med hjälp av skyltar, där just flaggskyltar tillhör en av de vanligaste skyltarna vi ser till vardags. Detta eftersom det är vanligt att använd flaggskylt för att syns på håll, vid exempelvis en shoppinggata eller om du har en otydlig ingång.

Möjligheterna för flaggskyltar är oändliga och du kan utforma din flaggskylt med fria tyglar. Hur du bör utforma din flaggskylt kan variera beroende på vilket avstånd du vill vara synlig från. Om du vill vara synlig från gatunivå med en mindre skylt kan det exempelvis vara bra med en ljusskylt med en mild belysning som är snäll mot ögat men samtidigt syns oavsett ljus och väder. Du kan även välja att inte ha belysning alls om det inte passar med ert varumärke eller om skyltens syfte inte är att sticka ut.

Priserna för flaggskyltar varierar beroende på storlek och utformning, då det enbart är fantasin som sätter gränser för våra flaggskyltar. Om du vill veta mer om pris för flaggskylt kan du begära en offert där du anger information just din vision.

Kontakta Holmquistsig för att beställa en flaggskylt, se pris eller för att få mer information om våra tjänster.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra flaggskylt

  Vi har tillverkat flaggskylt sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Bra att veta innan du beställer en flaggskylt

  Flaggskyltar i olika material

  När du tar fram skyltar för din verksamhet är det viktigt att de speglar ditt varumärke och den image som finns på insidan av väggarna. Det är därför viktigt att fundera över vilket material du vill använda eftersom detta kommer att påverka skyltens slutgiltiga intryck. Vi arbetar med alla möjliga material när vi designar våra skyltar, från akryl till olika metaller. Bronsskyltar inger ett elegant uttryckt, perfekt för hotell, butiker eller restauranger som vill förknippas med lyx och hög kvalitet. Vi kan även gravera skyltarna internt, bland annat genom lasergravyr av olika slag. Mässing är även ett material som kan göras i otaliga former och storlekar. Den vanligaste utformningen av just mässingsskyltar är dock gravyr. Det är få skyltar som kan mäta sig med det eleganta och lyxiga utseendet av en graverad mässing- eller bronsskylt.

  Oavsett snitt eller logga så kan vi på Holmquistsign ta fram en skylt som passar era önskemål och behov. Vi har över 80 års erfarenhet och kan hjälpa er med allt från utformning till underhåll.

  Vi tillverkar alla våra skyltar på vår fabrik, så vi gör även din flaggskylt i Stockholm. Här börjar tillverkningen på orderavdelningen där idéer utformas genom dialog mellan oss och kund, därefter fortsätter skyltens resa ute på verkstaden. Det sista steget är montage, vilket även det sköts av oss.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!