Företagsskyltar Stockholm

Vill du att ditt företag ska synas bättre för att höja profilen? På HolmquistSign kan vi hjälpa dig att ta fram en tydlig och tilltalande företagsskylt som gör att logotypen lyfts fram.

80+ års erfarenhet

Alla typer av skyltar

Egen produktion

Snabb leverans

Företagsskyltar för ditt företag i Stockholm

En företagsskylt är så mycket mer än bara ett sätt att visa upp ditt företagsnamn och logotyp för att synas bättre på gator och torg. Det är i slutändan en reflektion av ditt varumärke och verksamhet som behöver vårdas minst lika varsamt som varumärket själv.

Ditt varumärke är din främsta tillgång som kontinuerligt behöver underhållas och utvecklas. I slutändan är det de mest välvårdade och attraktiva varumärkena och företagsskyltarna man känner igen och kommer ihåg.

Vad finns det för företagsskyltar?

När man hör ordet “företagsskyltar” tänker nog de flesta på fasad- eller takskyltar med företagets namn och logga på. Detta är dock bara en liten del av det stora utbudet av företagsskyltar som finns tillgängliga. Företagsskyltar syftar i slutändan till alla typer av skyltar ett företag använder för att antingen marknadsföra sin fysiska lokal, skapa en bättre kundupplevelse eller bistå information till besökare och personal.

Fråga oss

Ett litet urval av våra företagsskyltar

Vi har tillverkat företagsskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

Bra att veta innan du beställer en företagsskylt

Företagsskyltar utomhus

Fasad- & takskyltar

De mest välkända företagsskyltarna utomhus är de så kallade fasad- & takskyltarna. Deras uppgift är att visa upp för alla i den närliggande omgivningen var ditt företag finns. Takskyltar sitter främst på fristående byggnader när det är ett företag som äger hela byggnaden. Fasadskyltar används även för fristående byggnader, men är närmare associerat med enskilda butiker i köpcentrum eller gågator.

Företagsskyltar inomhus

Kontorsskyltar

Det är oerhört viktigt att allting är i ordning och reda på ett kontor för att tillåta både anställda och besökare att snabbt hitta vad eller vem de letar efter. Vanliga kontorsskyltar inkluderar personalskyltar, namnskyltar, dörrskyltar, utrymningsplaner, broschyrställ och olika typer av hänvisningsskyltar. Kontorsskyltar är inte bara för att skapa ett mer lättnavigerat kontor, det används i lika stor utsträckning för att skapa en snygg, enhetlig inredning med praktiska funktioner, till exempel foliering på glaspartier för ett mötesrum för att få lite färg i kontoret samtidigt som det fungerar som ett insynsskydd.

Företagsskyltar inomhus

Kontorsskyltar

Det är oerhört viktigt att allting är i ordning och reda på ett kontor för att tillåta både anställda och besökare att snabbt hitta vad eller vem de letar efter. Vanliga kontorsskyltar inkluderar personalskyltar, namnskyltar, dörrskyltar, utrymningsplaner, broschyrställ och olika typer av hänvisningsskyltar. Kontorsskyltar är inte bara effektiva för att skapa ett mer lättnavigerat kontor, det används i lika stor utsträckning för att skapa en snygg, enhetlig inredning med praktiska funktioner, till exempel foliering på glaspartier för ett mötesrum för att få lite färg i kontoret samtidigt som det fungerar som ett insynsskydd.

Flaggskyltar

Flaggskyltar är en subkategori av fasadskyltar som används utomhus. De monteras i en rät vinkel mot fasaden, som alltså står ut från byggnaden som en flagga. Dess uppgift är att visa vart din verksamhet finns för fotgängare på gatunivå. Om din verksamhet är belägen på en gågata rekommenderar vi att alltid ha både en standard fasadskylt såväl som en flaggskylt. På så vis blir det enkelt att hitta och se din lokal oavsett vilket håll personen kommer ifrån.

Graverade företagsskyltar

Graverade företagsskyltar är en tidlös klassiker som är en av Holmquistsigns mest efterfrågade företagsskyltar. En graverad företagsskylt används ofta när man eftersträvar en mer exklusiv känsla. Det spelar ingen roll vad för typ av företag du driver inom vilken bransch, en graverad företagsskylt fungerar i de allra flest fallen och kan utformas på otaliga sätt för att uppfylla dina behov och önskemål.

Vi erbjuder graverade företagsskyltar i följande material:

Graverade företagsskyltar används främst för olika typer av dörrskyltar och namnskyltar på kontor eller i uppgången av en lägenhetsbyggnad. Men de kan med fördel användas egentligen vart du vill. Bara din fantasi sätter gränserna.

Hänvisningsskyltar & Wayfinding

På Holmquistsign pratar vi ofta om wayfinding i form av hänvisningsskyltar gällande företagsskyltar inomhus. Wayfinding används för att skapa en “röd tråd” i byggnaden och gör det lätt för personal såväl som besökare att navigera sig inom din butik. Hänvisningsskyltar och wayfinding knyter samman alla arbetsytor och avdelningar för att göra det tydligt att veta vart allting i byggnaden är och göra det enkelt att hitta det du behöver. Här ingår allt från rumsskyltar och toalettskyltar, till skyltar med kartor och information om varje våningsplan.

Företagsskyltar för alla typer av verksamheter

Holmquistsign erbjuder skräddarsydda företagsskyltar utomhus och inomhus i en mängd olika utföranden som vi tillverkar själva i våra fabriker. Vi har den erfarenheten och kompetensen som krävs för ditt företag och kontor ska locka kunder såväl som effektivisera personalens vardag.

Vill du att ditt företag ska synas bättre för att höja profilen? Kontakta Holmquistsign så hjälper vi dig att ta fram tydliga och tilltalande företagsskyltar som gör att din verksamhet sticker ut bland mängden och bistår dina kunder med en förbättrad kundupplevelse. Vi arbetar alltid med smarta helhetslösningar där vi hjälper dig från start till mål med att skapa en skräddarsydd skyltlösning baserad på dina behov.

Läs mer om företagsskyltar

K

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

Snabblänkar

Om oss
Miljö & Kvalitet
Skyltar
Projekt
Hiss
Kontakt
Inform service