Företagsskyltar

Holmquistsign tar fram företagsskyltar som sticker ut från mängden. Tillverkningen sker i vår fabrik söder om Stockholm. Vi är flexibla och ser till att skyltarna blir precis som du vill ha dem.

Skräddarsydda skyltar till företag

Vi på Holmquistsign hjälper dig med hela ditt skyltprojekt om du så vill, från det kreativa idéstadiet till tillverkning och slutmontage. Hos oss kan du beställa allt från graverade namnskyltar i mässing, till LED-belysta varianter. Vi har lång erfarenhet av skräddarsydda skyltar till företag, helt utefter våra kunders behov. Självklart präglas skyltarna av hög kvalitet – det här är svenskt hantverk på riktigt.

Skyltar till företag kan ha en mängd olika funktioner, syftet kan vara allt från lokalisering till att informera om öppettider. Helst av allt ska de reflektera både varumärket och verksamheten.

När du utformar en tak- eller fasadskylt är det viktigt att den är tillräckligt tydlig så att den inte försvinner i mängden. Det kan också vara bra med hänvisningsskyltar (s.k. wayfinding) så att besökarna kan lokalisera sig. Våra experter hjälper er med att ta fram en genomtänkt skyltstrategi om ni önskar.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra projekt

  Vi har tagit fram företagsskyltar sedan 1937. Här är några av dessa.

  Svenskt hantverk med det lilla extra

  Kontroll över hela processen

  På Holmquistsign har vi tillverkat företagsskyltar sedan 1937. Vi har sedan starten stått för vår egen produktion i vår egna fabrik – något väldigt få skyltföretag gör nuförtiden. Fabriken ger oss full kontroll över hela tillverkningsprocessen, och ger oss möjligheten att anpassa materialval, konstruktion och design. Vi använder oss inte av mallar, utan skräddarsyr alla skyltar helt efter era önskemål. Vill du att vi kommer in tidigt i processen som ert kreativa bollplank? Gärna för oss. Välkommen att testa vår fantasi!

  Fördelar med vårt upplägg

  Att själva stå för produktionen av våra skyltar innebär en rad fördelar.

  • Vi kan snabbt ta fram prover och skyltexempel. Vill du justera något eller ser det bra ut?
  • Vi har kontroll över varje steg av produktionen, därmed kan vi enkelt se till att varje företagsskylt håller högsta kvalitet.
  • Vi håller dig hela tiden uppdaterad om slutprodukt och leverans.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!