Företagsskyltar

Vill du att skylten för ditt företag ska synas bättre? På Holmquistsign kan vi hjälpa dig att ta fram en tydlig och tilltalande företagsskylt som gör att din logotyp sticker ut från mängden.

Reflektera ditt varumärke

En företagsskylt är så mycket mer än ett sätt att visa upp ditt företagsnamn på. Det är i slutändan en reflektion av ditt varumärke och verksamhet som behöver vårdas minst lika varsamt som varumärket själv.

Företagsskyltar har en mängd olika funktioner med allt från att visa vart man finns till att informera om öppettider. Oavsett vad för typ av företagsskylt din verksamhet behöver, vilken bransch du jobbar inom, om det är för inomhus- eller utomhusbruk, eller vad för material du föredrar, så kan vi på Holmquistsign hjälpa dig.

Företagsskyltar som lockar kunder

Som företag och organisation är det viktigt att synas så att din tilltänkta målgrupp kan hitta dig. Det enklaste och mest effektiva sättet att göra sig synlig på är genom att använda skyltning för ditt företag. När du utformar en tak- eller fasadskylt är det viktigt att du ser dig omkring i det området där skylten ska synas. Detta för att veta hur stor och synlig din skylt behöver vara för att inte försvinna i mängden. Skyltar till företag hjälper verksamheter synas utifrån och informerar omgivningen om att just deras verksamhet finns i byggnaden, något som både kan resultera i en ökad varumärkeskännedomen och fler kunder. Det kan också vara bra med hänvisningsskyltar (s.k. wayfinding).

Vilken stil du vill ha på dina företagsskyltar har ingen begränsning eftersom vi skräddarsyr alla våra beställningar och tillverkar dom i vår egen verkstad. Vi kan på så vis erbjuda allt från graverade namnskyltar i mässing till LED-belysta akrylskyltar och mycket mer. Allt för att du ska hitta en skylt som speglar din verksamhet.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra företagsskyltar

  Vi har tillverkat företagsskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Bra att veta innan du beställer en företagsskylt

  Företagsskyltar för information

  När man hör ordet “företagsskyltar” tänker nog de flesta på fasad- eller takskyltar med företagets namn och logga på. Detta är dock bara en liten del av det stora utbudet av företagsskyltar som finns tillgängliga. Informativa skyltar för företag är likväl lika viktiga för att stärka kundupplevelsen och företagets varumärke genom att bistå med tydlig information. Detta kan vara allt från hänvisningsskyltar i hissar eller entré till en mindre version av företagsloggan.

  Produktion av skyltar

  På Holmquistsign har vi tillverkat skyltar sedan 1937. Vi har sedan start stått för vår egen produktion av skyltar och andra visuella medel tack vare vår egna fabrik  – något väldigt få skyltföretag gör nuförtiden. Fabriken ger oss full kontroll över hela tillverkningsprocessen och ger oss möjligheten att anpassa konstruktion och design snabbt och enkelt vid behov och önskemål. Vi använder oss inte av mallar utan skräddarsyr alla skyltar helt efter kundens önskemål och behov, vilket gör att det inte finns några begränsningar för fantasin.

  Genom att använda informativa skyltar hjälper du både anställda och besökare att snabbt hitta vad eller vem de letar efter. De vanligaste företagsskyltarna som används för detta är namnskyltar, dörrskyltar, utrymningsplaner, broschyrställ och olika typer av hänvisningsskyltar.

  Informationsskyltar bidrar inte enbart till att göra verksamheten mer lättnavigerad utan används i lika stor utsträckning för att skapa en snygg, enhetlig inredning med praktiska funktioner. Du kan exempelvis använda dig av en graverad företagsskylt för att uppnå en mer stilren och klassisk inredning eller en i LED för en mer retro stil. Oavsett vad för skyltar ditt företag behöver så kan vi på Holmquistsign hjälpa dig.

  Att själva stå för produktionen av våra skyltar och annan visuell kommunikation innebär en rad fördelar, både för oss, såväl som för dig som kund.

  • Vi kan snabbt ta fram prover och skyltexempel. Detta gör det möjligt för dig att få en tydlig uppfattning om slutresultat.
  • Med vår egna fabrik kan vi kontrollera varje steg av produktionen för att se till att allt håller högsta kvalitet.
  • Genom att kunna styra samtliga delar från kund till produktion och installation kan vi med säkerhet ge insyn i tillverkningens skeden och ge tydlig information om slutprodukt och leverans.
  • Genom att stå för samtliga delar av tillverkningen kan vi erbjuda snabbare produktion & leverans.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!