Sedan 1937 har Holmquistsign sysslat med gravyr av skyltar, och om det är något vi är experter på så är det just detta. Graverade skyltar är ständigt efterfrågade av våra kunder, och detta eftersom de aldrig går ur tiden.

De används inte sällan när kunden vill ha en mer exklusiv känsla, eller med en önskan om högre tålighet – alltså att skylten och information får ett längre liv. Det går att gravera i många olika material, som till exempel plast, aluminium, stål, koppar, mässing, brons eller trä. Graverade mässingsskyltar och är väldigt populärt bland våra kunder.

Graverade skyltar, mässingsskyltar eller ljusskyltar

Utfräsningen går sedan att färgfylla, för att på så vis skapa en än mer unik skylt. Graverade skyltar passar sig lika bra inomhus som utomhus, i gamla eller moderna fastigheter, på små samt stora skyltar.

De graverade skyltarna som vi tillverkar kan vara med och förstärka den bild företaget vill signalera utåt. Graverade skyltar, med sin tillförda dimension, skapar en polerad, sofistikerad och professionell bild. Dessa är inte bara bra sett till affärsintressen, utan är också extremt mångsidiga och passar perfekt i alla typer av miljöer.

Vare sig det rör sig om en ny butik, en advokatbyrå, en galleria eller ett hotell, så fungerar graverade skyltar fantastiskt bra och uppfyller flera behov. Graverade aluminiumskyltar, mässingsskyltar eller kanske ljusskyltar? Valen är många.

Graverade skyltar i aluminium

På vår fabrik i södra Stockholm har vi ett antal olika gravyr- och fräsmaskiner, samt en lasergravyr. Utöver detta har vi även en smidesavdelning, våtlackeringsanläggning, stansmaskiner och UV-printers – allt som behövs för att kunna leverera skyltar av stor bredd och högsta kvalitet.

Din graverade skylt kan tillverkas på många sätt, i olika färger eller material, och därmed ta sig en rad olika uttryck. Varför inte en graverade skyltar i aluminium och ljusskyltar i ett?

Graverade skyltar tillhör vår allra vanligaste beställning, och du hittar exempel under projekt som

Haymarket by Scandic
Scandic Continental
MOOD-gallerian
Miss Clara by Nobis
Kungliga Biblioteket
Brasserie Godot 
The Winery Hotel

Kontakta oss
close slider