Svenskt hantverk sedan 1937

Hantverk, kvalitet och långsiktighet. Sedan starten 1937 har det varit Holmquistsigns ledord. Familjeföretaget som grundades av Harry Holmquist drivs idag av tredje och fjärde generationens familjemedlemmar. Vi erbjuder unika helhetslösningar av skyltar & produkter i alla material tillverkade i vår fabrik söder om Stockholm.

Våra senaste projekt

Från park och landskap till hotell, kontor eller gallerior – här kan du ta en titt på några av våra senaste projekt

Familjeföretaget som har tillverkat skyltar sedan 1937

Beställ skyltar

Vi erbjuder ett unikt kunnande och har stor erfarenhet av skyltdesign. Vår bredd inom området är något vi är stolta över, och genom åren har vi tillverkat skyltar till nästan samtliga av Sveriges större företag. Vi är experter på akrylskyltar, aluminiumskyltar, bronsskyltar, mässingsskyltar, pylonskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar och digitala skyltar. All tillverkning görs i Sverige och vi utvecklar ständigt vårt miljöarbete och hållbarbarhetstänk.

Bli inspirerad av våra tidigare skyltar på vår Instagram.

 • 80+ års erfarenhet
 • Alla typer av skyltar
 • Egen produktion
 • Snabb leverans

Våra populära skyltar

Från hotell och kontor till gallerior och butiker – här kan du se några av våra mest populära skyltar.

Beställ skyltar

Högkvalitativa skyltar för bättre branding

Vi erbjuder högkvalitativa och skräddarsydda helhetslösningar av skyltar och annan kommunikation för alla typer av företag och verksamheter. Vi hjälper dig genom hela processen med projektering, leverans och montering av våra egentillverkade skyltar. Vårt mål är att förse Sveriges alla företag med praktiska och snygga skyltar som reflekterar verksamheten. Vi hjälper dig dessutom att utforma en genomtänkt skyltstrategi och erbjuder den senaste tekniken inom skylttillverkning. Vi har lång erfarenhet och kompetens av företagsskyltar, kontorsskyltar, hotellskyltar, butiksskyltar, hänvisningsskyltar, hisskyltar och fasadskyltar i alla tänkbara material.

Beställ skyltar! – Vi har ett brett utbud av skyltar för olika användningsområden och branscher där vi själva tillverkar alla skyltar i vår fabrik. Tack vare vår egen tillverkning kan vi alltid anpassa skyltar helt utefter dina behov och smak gällande material, färg, belysning och typ av gravyr. Vårt koncept bygger på smidiga helhetslösningar anpassade efter dina behov, förutsättningar och budget.

Kontakta oss på sales@holmquistsign om du behöver beställa skyltar för din verksamhet. Vi hjälper dig hela vägen – från start till mål.

Ett urval av
våra kunder

Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!  Bli inspirerad av vår blogg!

  Trender inom skyltning 2023

  Nu är snart vintern över trots att snön fortfarande ligger i delar av vårt land. Vi börjar se ljuset i tunneln efter en lång och…

  Skyltdesign online

  En bild säger mer än tusen ord heter det ju, och samma gäller skyltar och skyltning. Med rätt visuell kommunikation kan man nå fram på…

  Vikten av snygg skyltdesign

  När det gäller skyltning är det mycket att tänka på! Först och främst behöver man ta hänsyn till den tänkta målgruppen för att nå fram…