Hissknappar och hisskyltar

Viktigt med hisskyltar

När du tänker på skyltar kan vi slå vad om att dina tankar för dig till eleganta butiksskyltar eller fina ljusskyltar som lyser upp nätterna och guidar kunderna till butiken. Hos oss hittar du många fler skylttyper än bara så, exempelvis till hissar. Om du vill beställa skyltar eller olika hissknappar är detta rätt ställe. Vi tillhandahåller inte bara skyltar utan även alla typer av hissknappar som sitter på hisspaneler. Med vår hjälp kan du se till att knapparna matchar panelen på bästa möjliga sätt. Oavsett om du vill ha en enkel pulpet med endast två knappar eller om du behöver flera knappar till en avancerad hisspanel med många funktioner kan vi hjälpa till. Notera att vi inte är hissinstallatörer, vi levererar enbart skyltarna och knapparna till hissarna. Med hjälp av vår interna gravyravdelning kan vi se till att alla hissknappar och skyltar har precis den design du vill ha.

Ett stort och varierat utbud

Hissknappar kan se ut på alla möjliga sätt. De kan vara stilrena, futuristiska eller eleganta. Vi rekommenderar dock att alltid ta övriga detaljer i och utanför hissen i åtanke för att matcha med hissknapparna. Hissknappar kan även vara anpassade för blinda, lysa upp när de trycks eller ha tydliga tecken som visar vad deras funktion är. När det kommer till skyltar är det trots allt viktigt att de först och främst gör sitt jobb på bästa möjliga sätt. Sedan är det bra om de även är snyggt designade och passar in i resten av inredningen.

Köp skyltar och hissknappar hos oss

När du vänder dig till oss för att beställa skyltar kan du räkna med att du får högkvalitativa produkter. För just hissar har vi specialiserat oss på att sälja knappar, visare och komponenter till SCHAEFER GmbH. Vi har även produkter från Safeline och Digisign. Behöver du en speciell hissprodukt, exempelvis en pulpet som är tillgänglighetsanpassad, kan vi även utföra detta utan problem.

Hissknappar och paneler – en liten men viktig detalj

Vad är det som skapar ett bra första intryck? Är det byggnadens putsade fasad, den städade hallen eller den stilrena receptionen? Faktum är att det är alla dessa saker och många fler. Ett första intryck skapas av alla intryck under det första mötet, från att de kommer in till att de är hemma och kan reflektera över mötet. Första intrycket är oerhört viktigt, för i slutändan får du bara ett. Det gäller att se till så att alla detaljer håller måttet. Med vår hjälp kan du se till att hissknappar och paneler fungerar perfekt och även passar in i resten av inredningen.

Ibland finns det inget behov alls av att hissen ska passa in. Den ska bara finnas där och fungera på bästa möjliga sätt. Många kunder har dock behov av både paneler och hissknappar som går i linje med resten av inredningsstilen. Kanske har de lagt ned mycket tid och pengar på att skapa en fantastisk entré och vill behålla denna känsla även när personen går in i hissen. Vi gör alltid vårt bästa för att säkerställa att våra kunder får precis vad de vill ha.

Se till att hissen har rätt design

Det finns många saker att tänka på när det kommer till att utforma hissens design för bästa funktion. Ska den kunna användas både högt och lågt? Behöver den särskilda säkerhetsanordningar? Vi är väl medvetna om att behoven och förutsättningarna kan variera från byggnad till byggnad, hiss till hiss. Vi kan dock hjälpa till med det mesta, även vid specialtillverkningar. Oavsett om du behöver fina mässingsskyltar, en golv-till-tak-tablå med tillhörande pulpet eller någon annan typ av skylt kan du höra av dig till oss. Vi har nämligen egen tillverkning i våra fabriker och kan skräddarsy hissknappar och skyltar helt enligt dina behov och förutsättningar. Kontakta Holmquistsign och köp hissknappar och skyltar idag.

Tillverkare av hissknappar och paneler

Vi både designar och tillverkar våra egna hissknappar i vår egen fabrik. Det innebär att vi kan skräddarsy både panelen och knapparna. Vill du ha speciella funktioner eller knappar, säg bara till så kan vi lösa något tillsammans. Ibland kan det även finnas speciella behov som behöver tillgodoses. Det kan exempelvis handla om att hissen ska kunna användas av personer med händerna fulla, att vissa våningar endast får vara tillgängliga för behöriga och så vidare. Du kan säkert själv komma på både ett och annat krav som behöver fyllas. Det spelar ingen roll vad för behov det handlar om. Vi har lång erfarenhet av hissknappar och paneler tar oss gärna an komplexa projekt ingen annan tidigare klarat av. Som tillverkare av hissknappar och paneler försöker vi alltid ta hänsyn till så många aspekter som möjligt. Oavsett om du behöver en hisspanel eller ett stort antal paneler och knappar står vi till din tjänst.

Hissknappar och paneler av hög kvalitet

Vi har flera års erfarenhet av att tillverka skyltar av olika slag, från graverade skyltar till specialgjorda hisskyltar och mycket mer. Faktum är att vi har jobbat med just hissknappar sedan 1980-talet. Eftersom vi både designar och tillverkar hissknapparna kan du räkna med att du får precis det du vill ha.

Vill du beställa knappar och paneler till hiss som passar just er, både designmässigt och funktionsmässigt? Vi står ständigt redo att ta emot nya uppdrag, oavsett hur stora eller små de är. Låt oss hjälpa dig att få exakt de hissknappar du vill ha.

Knappar

Våningsvisare

Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!