Hissprodukter

Vi erbjuder skyltar i Stockholm av olika slag, bland annat till hissar

När du tänker på skyltar kan vi slå vad om att dina tankar för dig till eleganta butiksskyltar eller fina ljusskyltar som lyser upp nätterna. Hos oss kan du hitta många fler skylttyper, exempelvis till hissar. Om du vill beställa skyltar i Stockholm eller olika hissknappar är detta rätt ställe.Vi tillhandahåller inte bara skyltar i Stockholm. Vi kan även hjälpa till med alla knappar som sitter på era hisspaneler. Med vår hjälp kan du se till att knapparna matchar panelen på bästa möjliga sätt. Oavsett om du vill ha en enkel pulpet med endast två knappar eller om du behöver flera knappar till en avancerad hisspanel med många funktioner kan vi hjälpa till. Notera att vi inte är hissinstallatörer, vi levererar skyltar och knappar till hissarna. Med hjälp av vår interna gravyravdelning kan vi se till att era hissknappar och skyltar i Stockholm har precis den design ni vill ha.

Ett stort och varierat utbud

Hissknappar kan se ut på alla möjliga sätt. De kan vara stilrena, futuristiska eller eleganta. De kan även vara anpassade för blinda, lysa upp när de trycks eller ha tydliga tecken som visar vad deras funktion är. När det kommer till skyltar i Stockholm är det trots allt viktigt att de först och främst gör sitt jobb på bästa möjliga sätt. Sedan är det bra om de även är snyggt designade och passar in i resten av inredningen.

Köp skyltar i Stockholm hos oss

När du vänder dig till oss för att beställa skyltar i Stockholm kan du räkna med att du får högkvalitativa produkter. För just hissar har vi specialiserat oss på att sälja knappar, visare och komponenter till SCHAEFER GmbH. Vi har även produkter från Safeline och Digisign. Behöver du en speciell hissprodukt, exempelvis en pulpet som är tillgänglighetsanpassad, kan vi utföra detta utan problem.

Se till att hissen har rätt design

Det finns många saker att tänka på när det kommer till att utforma hissens design för bästa funktion. Ska den kunna användas både högt och lågt? Behöver den särskilda säkerhetsanordningar? Vi är väl medvetna om att behoven och förutsättningarna kan variera enormt. Vi kan dock hjälpa till med en hel del, även vid specialtillverkningar. Oavsett om du behöver fina mässingsskyltar, en golv-till-tak-tablå med tillhörande pulpet eller någon annan typ av skylt kan du höra av dig till oss. Köp skyltar i Stockholm eller till annan ort redan idag.

Hissknappar och paneler – en liten men viktig detalj
Skylttillverkning till hissföretag

Vad är det som skapar ett bra första intryck? Är det byggnadens putsade fasad, den städade hallen eller den stilrena receptionen? Faktum är att det är alla dessa saker och många fler. Ett första intryck skapas av alla intryck under det första mötet, från att de kommer in till att de är hemma och kan reflektera över mötet. Det gäller att alla detaljer håller måttet. Med vår hjälp kan du se till att hissknappar och paneler både fungerar perfekt och även passar in i resten av inredningen.

Ibland finns det inget behov alls av att hissen ska passa in. Den ska bara finnas där och fungera på bästa möjliga sätt. Många kunder har dock behov av både paneler och hissknappar som går i linje med resten av inredningsstilen. Kanske har de lagt ned mycket tid och pengar på att skapa en fantastisk entré och vill behålla denna känslan även när personen går in i hissen. Vi gör alltid vårt bästa för att säkerställa att våra kunder får precis vad de vill ha.

Tillverkare av hissknappar och paneler

Vi både designar och tillverkar våra egna hissknappar. Det innebär att vi kan skräddarsy både panelen och knapparna. Vill du ha speciella funktioner eller knappar, säg bara till så kan vi lösa något tillsammans. Ibland kan det även finnas speciella behov som behöver tillgodoses. Det kan exempelvis handla om att hissen ska kunna användas av personer med händerna fulla, att vissa våningar endast får vara tillgängliga för behöriga och så vidare. Du kan säkert själv komma på både ett och annat krav som behöver fyllas. Som tillverkare av hissknappar och paneler försöker vi alltid ta hänsyn till så många aspekter som möjligt. Oavsett om du behöver en hisspanel eller ett stort antal paneler och knappar står vi till din tjänst.

Hissknappar och paneler av hög kvalitet

Vi har flera års erfarenhet av att tillverka skyltar av olika slag, från graverade skyltar till specialgjorda hisskyltar och mycket mer. Faktum är att vi har jobbat med just hissknappar sedan 1980-talet. Eftersom vi både designar och tillverkar hissknapparna kan du räkna med att du får precis det du vill ha.

Vill du beställa knappar och paneler till hiss som passar just er, både designmässigt och funktionsmässigt? Vi står ständigt redo att ta emot nya uppdrag, oavsett hur stora eller små de är. Låt oss hjälpa dig att få exakt de hissknappar du vill ha.

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.