Holmquistsign har sedan 1980 varit tillverkare av hisspaneler och tablåer. En av våra största kunder är Hydroware, som i sin tur har kunder i mer än 50 länder i världen. På det viset levererar vi till de flesta branschföretag runtom i Sverige och exporterar till stora som små hissföretag omkring i världen. Vill du köpa hisskyltar i Stockholm? Då kan vi hjälpa er.

Vår specialitet är att anpassa, konstruera och utveckla en personlig design på hisstablåerna.  De innovationer vi har gjort inom hisskyltning, är standardmall för alla hissföretag idag. Vi fortsätter dock att utveckla tablåernas framtida form och funktion. Holmquistsign kan dessutom leverera dekorplåt, blank och borstad guldkromad plåt och annan strukturbehandlad plåt till inredning och hisskorgar.

Hisskyltar och hisspaneler

Till äldre fastigheter passar tablåer i mässing bättre och vi kan ta fram tidstypiska hisskyltar för detta ändamål. Vi fräser fram dessa former och använder typsnitt som är från den tid då fastigheten byggdes. Vi tillverkar ca 25 000 hisspaneler per år och har agentur för och säljer även knappar från Schaefer, som har högsta kvalitet och livslängd.

Hissar är viktiga och något alldeles självklart i större byggnader eller anläggningar. Hissar innebär en stor bekvämlighet för människor och för personer som ska frakta gods eller dylikt.

Nuförtiden tar vi hissar för givet, och det är kanske lätt att glömma hur avgörande rätt tillvägagångssätt är när det gäller bränder eller i fråga om viktbegränsningar. Hisskyltar är absolut nödvändigt i hissar, och behöver ur säkerhetssynpunkt vara så tydliga som möjligt är.

Flera olika typer av hisskyltar

Hisskyltar är oftast placerade på utsidan eller inuti hissen. Denna skyltning fungerar som en säkerhetspåminnelse eller varning, samt hjälper personer att kunna navigera sig till olika våningar.

Det finns många olika typer av hisskyltar, till exempel finns det mindre skyltar som anger läget för den aktuella hissens maskinrum, eller varslar om godshissar, samt märkesskyltar som informerar om viktbegränsningar eller nödsituationer, samt som hänvisning.

På hotell används även hisskyltar som hänvisningsskyltar, och visar exempelvis vad som finns på varje våningsplan. Hisskyltar är därmed ett viktigt inslag i hotellskyltning.

Är du ute efter att köpa hisskyltar i Stockholm kan vi hjälpa er.

Vid frågor om hiss, mejla: hiss@holmquistsign.se

Läs mer om våra Hissprodukter här.

HISSKYLTAR

Kontakta oss
close slider