Hisspanel- och skylttillverkning till hissföretag

Vi designar och producerar skyltar och knappar för hisskyltning

Hissens funktion är enkel. Den ska förflytta en eller flera personer vertikalt. Även om själva funktionen är simpel så är dagens moderna hissar samtidigt mycket komplicerade. För att användningen av hissen ska fungera på bästa sätt måste hissens knappar och visare vara så tydliga som möjligt. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi designar och producerar hisskyltar och knappar som förenklar användandet av hissen. Detta är något som vi har gjort sedan 1980. Om du vill köpa hisspanel eller någon annan typ av hissprodukt har du kommit till rätt ställe. Vi är inte bara experter på butiksskyltar, vi är experter på alla typer av skyltar.

Du kan beställa våningsvisare och hisspanel hos oss

En av de första aspekterna vi tar hänsyn till när vi ska designa hissprodukter är hur hissen ska användas och vem som ska använda hissen. Dessa faktorer påverkar trots allt hur designen av hissens paneler, våningsvisare och knappar kommer att se ut. Vi kommunicerar alltid med våra kunder för att säkerställa att alla parter är på väg åt samma håll. Några av frågorna som kan påverka designen är:

  • Kommer din hisspanel att behöva knappar både högt och lågt?
  • Ska hissen kunna användas av alla eller enbart behöriga?
  • Har du speciella krav på utseendet?

När du vänder dig till oss för att beställa beställa våningsvisare och hisspanel kan vi även se till att dessa produkter passar perfekt in i resten av hissinredningen. Vår agentur för hissknappar och vår egen metallgravyravdelning tar hand om alla designbehov inom hisskyltning.

Ett stort utbud av knappar och paneler

I mer än 35 år har vi tillhandahållit knappar och skyltar till hissar. Vi har hjälpt företag i hela Sverige att enkelt beställa våningsvisare och Hisspaneler av hög kvalitet. Vårt sortiment består av knappar och komponenter från både välkända SCHAEFER GmbH och även andra tillverkare, exempelvis Safeline och Digisign.

Förutom vårt standardsortiment kan vi även anpassa och tillverka olika hissknappar och paneler helt baserat på vad du behöver. Om du vill ha en hisspanel med speciella tecken kan vi både tillverka och gravera den åt dig. Vi ritar även alla detaljer i 3D/Cad och har möjlighet att skapa snygga presentationer till våra kunders uppdragsgivare.

För beställning av hisspanel eller andra hissrelaterade produkter, hör av dig till oss. Vi tar oss an alla typer av utmaningar.

Övriga beställningar & frågor görs och ställs till: hiss@holmquistsign.se

Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!