Hotellskyltar Stockholm

Beställ hotellskyltar från Holmquistsign och skapa en harmonisk miljö där skyltar går hand i hand med hotellets design och inredning.

80+ års erfarenhet

Alla typer av skyltar

Egen produktion

Snabb leverans

Hotellskyltar med snabbleverans i Stockholm

Det är viktigt att gästerna ska känna sig välkomna till ditt hotell. Hotellet behöver vara logiskt utformat med tydlig skyltning för att underlätta gästernas vistelse och hjälpa dem att snabbt och enkelt hitta rum, toaletter och andra faciliteter. Det är också viktigt att alla nödutgångar är tydligt markerade och enkla att hitta till. Med andra ord finns det ett stort antal nödvändiga skyltar för hotell. Att bo på hotell ska vara en upplevelse, och hotellskyltar en del av den.

Vi är Nordens största leverantör av skyltar och annan visuell kommunikation till hotell och har under åren tillverkar hotellskyltar av alla dess slag. Har du en idé lovar vi att den går att genomföra oavsett material, omfång och storlek för din hotellskylt. Vi älskar att sätta tänderna i komplexa och unika uppdrag ingen annan lyckats mer förut.

Vi har bland annat varit med vid utvecklingen av Scandics Moby-projekt och till deras skyltning i Stockholm city, Scandic Haymarket och Scandic Continental. Andra hotellkunder vi är oerhört stolta över att ha som referenser är The Downtown Camper by Scanfic, Ellery Beach House, Snadic Kodbyen Winery, Hotel i Solna, Miss Clara by Nobis och Blique by Nobis.

Fråga oss

Ett litet urval av våra hotellskyltar ​

Vi har tillverkat hotellskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

Bra att veta innan du beställer en hotellskylt

Olika typer av hotellskyltar

Det finns som sagt ett brett utbud av nödvändiga skyltar för hotell. Nedan är ett par exempel:

 • Hotellrumsskyltar
  Hotellrumsskyltar används för att numrera varje rum så att det är enkelt för gästen att hitta sitt rum. I mindre hotell med enbart ett fåtal rum ersätts nummer ibland med namn.

Vi utvecklar konceptet för hotellskyltar

Hotellskyltning handlar om att utveckla det koncept och uttryck som passar just ditt hotell. En hotellskylt ska gå hand i hand med hotellets design och vara så pass snygg och stilren att den uppfattas som en del av inredningen men samtidigt är synlig för att ge gästen trygghet i att hitta på hotellet.

 • Andra rumsskyltar
  Det är inte bara hotellrum som behöver vara tydligt markerade med skyltar. Det är också en god idé att investera i skyltar för konferensrum, städskrubbar, lager och andra personalrum för bekvämligheten för både gäster och anställda.
 • Namnskyltar
  Receptionspersonal bär vanligtvis en namnskylt för att gästen ska veta vem de pratar med och får information av och vem de ska vända sig till om de undrar något.
 • Utomhusskyltar
  Precis som för alla andra verksamheter behövs det tydlig skyltning utomhus för att hjälpa gästerna att hitta till ditt hotell. Det inkluderar allt från fasad- och takskyltar till kartor över hotellets tomt och anläggning.

Läs mer om hotellskyltar

K

Beställ hotellskyltar från Holmquistsign

Holmquistsign erbjuder skräddarsydda helhetslösningar där vi hjälper dig från start till mål med allt från projektering och planering, till installation, service och löpande underhåll. Vi kan hotellskyltar och kan hjälpa dig skapa en perfekt skyltlösning baserat på dina behov och förutsättningar. Behöver du en hotellskylt? Kontakta Holmquistsign idag. 

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2021 Holmquistsign All Rights Reserved.