Industriskyltar

Beställ industriskyltar hos Sveriges äldsta skyltföretag. Hos oss blir skyltidéer till verklighet på bästa möjliga sätt. Vi är fjärde generations familjeföretag med egen tillverkning i Stockholm.

En industriskylt kan ha flera olika funktioner

En industriskylt kan ha flera olika funktioner beroende på vem du frågar och i vilken bransch företaget verkar inom. Skylten kan förmedla säkerhetsinformation, vägleda personal och besökare eller tydliggöra rutiner (exempelvis hur man använder viss utrustning). I många fall är det lagstiftningen som styr vilka skyltar som behöver sättas upp men även interna bestämmelser spelar in.

Hos Holmquistsign kan du beställa industriskyltar som tål tuffa miljöer. Vi levererar det andra inte kan och tar fram skyltar i alla tänkbara material och tekniker. Om du önskar att vi kommer in tidigt i er process är vi gärna ert kreativa bollplank. Tillsammans kommer vi fram till skräddarsydda skyltlösningar som matchar era behov. Alltid med en personlig touch och fokus på hög kvalitet!

Fråga oss

  Ett litet urval av våra industriskyltar

  Vi har tillverkat industriskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Kärlek för hantverket sedan 1937

  Ditt skyltbehov, vår skicklighet

  Vår erfarenhet sträcker sig så långt tillbaka som 1937. Vi är idag fjärde generationens familjeföretag som kombinerar tradition med stor nyfikenhet för moderna skyltlösningar. Att överträffa våra kunders förväntningar och att ständigt vara nyfikna på de allra senaste skyltlösningarna driver oss framåt.

  Tillverkning sker i vår fabrik söder om Stockholm. Det gör att vi har full kontroll på hela processen – från idéstadiet, till produktionsfasen och till sist montagebiten som vi också kan ta hand om. Det är med stolthet vi kan erbjuda egen tillverkning, när allt fler skyltföretag outsourcar tillverkningen utomlands. Vi föredrar full kontroll i alla led, det är först då det inte finns några begränsningar för utformningen.

  Skräddarsydda industriskyltar

  Vi använder oss inte av mallar utan vi tar fram alla industriskyltar helt efter dina önskemål. Det faktum att vi arbetar med egen tillverkning innebär en rad fördelar, både for oss och dig som kund. Du kan inom kort få se prover och skyltexempel för att säkerställa att skyltarna uppfyller era krav.

  Våra medarbetare håller dig ständigt uppdaterad med information om tillverkningen, slutprodukten och leveransen. Med djup kunskap om hantverket och ett flexibelt förhållningssätt levererar vi expertis som går bortom branschstandard. Nu ser vi fram att ta oss an ert projekt. Testa oss gärna med en utmaning – så ser vi till att leverera en lösning som imponerar i alla led!

  Fyll i formuläret för att få en offert. Svar samma dag!