INOMHUSSKYLTAR

Oavsett hur du vill utforma ditt kontorslandskap eller annan interiör, så har Holmquistsign verktygen som krävs för att skapa den optimala lösningen för inomhusskyltar. Vi har lång erfarenhet av att ta fram ett snyggt, mångsidigt skyltsystem, som effektivt överför budskapet till sin omgivning.

Om du önskar att transformera kontorsmiljöer eller liknande, är det bra att börja med att se över inomhusskyltningen. Kategorin inomhusskyltar täcker in ett stort antal produkter, inklusive hänvisningsskyltar, rumsskyltar, toalettskyltar, dekaler, folie, ljusskyltar och konst.

Ett kontorslandskap ser extra professionellt ut med material som ger en känsla av exklusivitet, som mässingskyltar, eller med skyltsystem som är unika och utstrålar idérikedom.

Varför är inomhusskyltar en bra investering?

  • Inomhusskyltar gör kontorsmiljöer enklare att identifiera och navigera sig inom, och skapar allt som allt en bättre kundupplevelse.
  • Grafiska uttryck kan påverka produktiviteten positivt genom att skapa en mer modern och livlig arbetsmiljö. Det stimulera i sin tur kreativt tänkande i kontorslandskapet, och är ett enkelt sätt att framhålla företagets värderingar och kultur.
  • Inomhusskyltar och ett företags märkesprofiliering skapar en röd tråd på kontoret, och får således olika arbetsytor och avdelningar att hänga ihop.

På Holmquistsign pratar vi oftast om wayfinding i form av hänvisningsskyltar när det kommer till inomhusskyltning, men dessa skyltar går att variera i all oändlighet. Inomhusskyltar kommer således i olika storlekar och former, men ska vara tydliga och synas på rätt sätt. De ska sticka ut för att fånga uppmärksamhet, men samtidigt vara riktigt snyggt och gå hand i hand med övrig inredning. Vi arbetar tätt med inredningsarkitekter för att hitta precis rätt.

Många olika typer av material

Vanliga material som används för en inomhusskylt är glas, aluminium, mässing, koppar, rostfritt stål och trä. Vi erbjuder dessutom en rad olika möjligheter inom digitalt tryck samt foliedekorationer, vilket är vanligt att sätta på glasdörrar och fönster.

Med verkstadens senaste printmaskin kan vi trycka upp stora tavlor av konst, vilket har blivit alltmer populärt de senaste åren – då det enkelt livar upp och skapar en varmare känsla. Det är alltid roligare att arbeta i miljöer som utstrålar kreativitet, liv och skapande.

Vill du beställa eller köpa inomhusskyltar i Stockholm? Har du frågor gällande pris för inomhusskyltar? Är du intresserad av aluminiumskyltar? Tveka inte att kontakta oss.

Dessutom innehar vi agenturen för InfoNorm, vars skyltsystem används av stora företag runtom i världen.

Projekt:
GT30
Skanska
Hilton Helsinki Strand
Alla projekt

INOMHUSSKYLTAR