Installation & montage

“Rätt skylt på rätt plats”. Minst lika viktig som skylten är placeringen av den. Våra professionella montörer ser till att din skylt säkert monteras på den plats som ger den maximal synlighet och är i blickfånget av kunderna. Vi kan även ta hand om och återvinna din gamla skylt.

Vad är poängen med en skylt om den inte syns?

Första steget är att designa en skylt som både syns och sticker ut rent estetiskt, men den kommer inte tjäna sitt syfte om den inte installeras korrekt av en professionell montör. Holmquistsign erbjuder installation och montage av samtliga skyltar och annan visuell kommunikation i vårt utbud för inomhus- och utomhusbruk, för belysta och obelysta skyltar, på fasaden eller på taket, på höga höjder eller ovanför entrén.

Vi arbetar utifrån ett kontrollerat arbetssätt där vi alltid genomför noggranna undersökningar samt använder oss av fotomontage och 3D-renderingar i vårt ritprogram för att garantera att installation är snabb och säker, att skylten innehar maximal synlighet, och ser till att allting monteras på rätt plats.

Skräddarsydda helhetslösningar

Oavsett vad för typ av skylt det är, hur stor den är, vilket material den än är gjord av eller vilket syfte den ska tjäna, så ser vi till att den blir korrekt och säkert installerad för att stödja din verksamhet på bästa sätt.

Våra flexibla helhetslösningar ger dig möjligheten att fokusera på det du är bäst på: din egen verksamhet. Vi tar hand om hela processen med transport, installationsverktyg, skylift, lyftkran, byggställningar och allt annat material och verktyg som behövs för att genomföra en snabb och säker installation – oavsett vart i Sverige din verksamhet är.

Holmquistsigns montörer

Våra skyltar och all annan visuell kommunikation monteras alltid av utbildade och professionella installatörsteam som besitter rätt erfarenhet för att göra ett snabbt och säkert jobb som ser till att rätt skylt installeras på rätt plats.

Holmquistsigns kompetenta montörer och installationsteam har lång erfarenhet av montage av: fasadskyltar, ljus-skyltar, pyloner, dekor-skyltar, foliering och interiöra skyltar.

Vi har montörer som är certifierade inom el & bygg.

Miljöpolicy

Vi erbjuder även möjligheten att ta hand om allt material från din gamla skylt för att demontera och återvinna materialet fullt ut. Holmquistsigns målsättning är att minimera vår miljöpåverkan i alla situationer, på alla nivåer, inklusive att välja mer miljövänliga fordon och maskiner när vi åker ut för att leverera och installera en skyltlösning.

Pris för leverans, installation och montage

Priset för leverans och installation varierar från projekt till projekt beroende på vilka förutsättningar som finns gällande till exempel vart skylten ska monteras, hur stor skylten är och hur många skyltar som behöver installeras.

Kontakta oss direkt för mer information om priser för vår leverans- och installationsservice.

Professionella installationsteam från Holmquistsign

Kontakta Holmquistsign direkt för mer information eller då du har frågor och funderingar om vår installations- och montageservice. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss, och vi älskar att sätta tänderna i komplexa och utmanande uppdrag och projekt.

Andra skyltjänster vi tillhandahåller

Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!