Få rätt hjälp med kontorsskyltar? Här på Holmquistsigns kan du utforska vårt breda utbud av kontorsskyltar så som dörrskyltar, namnskyltar och andra skyltar för kontor.

80+ års erfarenhet

Alla typer av skyltar

Egen produktion

Snabb leverans

Kontorsskyltar för ditt företag

Kontorsskyltar går att få i alla tänkbara storlekar och färger, och är givetvis anpassningsbara till lokalernas övriga inredning och design. På ett kontor ӓr det viktigt att hålla ordning och reda – annars ӓr det inte mycket som fungerar. Vem och vad som finns var är väsentlig information både för medarbetare och besökare.

Vanliga kontorsskyltar är hänvisningsskyltar, personalskyltar, utrymningsplaner, broschyrställ, foliering på glaspartier, eller stora prints – för att pryda väggarna med konst eller värdeord som går hand i hand med företagets arbetslinje.

Fråga oss

Ett litet urval av våra kontorsskyltar

Vi har tillverkat kontorsskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

Bra att veta innan du beställer en kontorsskylt

Kontorsskyltar går som sagt att variera i all oändlighet, och således är val av material, färger och storlekar helt upp till kunden. För att sticka ut och påkalla besökares uppmärksamhet kan ett modigare val av färger, storlekar eller ljusskyltar vara ett bra alternativ.

Till konferenslokaler kan det vara roligare att inreda med printade tavlor, för att ge rummet mer liv. I resten av kontorslokalerna rekommenderar vi skyltning till samtliga dörrar, receptionsdisken och ute i en eventuell hisshall. Vill man göra mötesrum mer privata, är det möjligt att foliera glaspartier, för att minska insynen.

En akrylskylt är mycket lättmonterad, och går att fästa med något så enkelt som distanser eller tejp.

Akrylen finns som klar eller färgad och tjockleken på materialet varierar från 2 mm till ca 30 mm. Vi kan skära upp till 20 mm i vår egen laser, och forma skylten helt efter era önskemål. Akryl är ett av det bästa materialet vid tillverkning av lite mer exklusiva logoskyltar, exempelvis till entréer och receptionsdiskar, samtidigt som det är ett mycket prisvärt material.

Kontorsskyltar går att göra precis så personliga och livliga som företaget själva väljer. Med vår stora erfarenhet och kunskap inom skyltar kan vi, tillsammans med kunden, hitta en skyltlösning och snabbt ta fram ett eller flera prover så att man kan se olika möjligheter. Vi kan även projektera och lagerhålla önskat material för att säkerställa snabba leveranser och montage om kontorsskyltarna behöver förnyas eller bytas ut allt eftersom.

Några av våra projekt med fokus på kontorsskyltar är bland annat Octapharma, Skanskas huvudkontor, Klara Strand och Axfood – där samtliga har valt personliga uttryck.

Exempel på akrylskyltar finns i projekt som HTL och Octapharma, vars logoskyltar utomhus består av akryl, med LED-belysning.

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

10 + 7 =

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.