Kontorsskyltar

Beställ kontorsskyltar för din arbetsplats hos Holmquistsign. Vi är fjärde generationens familjeföretag med anor från 1937 som levererar dörrskyltar, namnskyltar och andra skyltar för kontor. Tillverkningen sker i vår egna fabrik söder om Stockholm.

Vilken kontorsskylt behöver du?

En kontorsskylt av hög kvalitet är ett effektivt sätt att skapa ett professionellt intryck på arbetsplatsen. Vi tar fram skyltar i alla material och här följer några olika typer du kan beställa hos oss:

 • Hänvisningsskyltar som guidar personer till det rum, område eller person de letar efter. Det inkluderar bland annat skyltar för väntrum, mötesrum, toalett, utrymningsplaner såväl som olika typer av personalskyltar, dörrskyltar och namnskyltar för kontor.
 • Instruktionsskyltar som avråder personer att göra specifika saker i olika områden i byggnaden. Det inkluderar bland annat skyltar som: ‘förbjudet att röka’, ‘endast behörig personal’ eller ‘stäng av mobilen’.
 • Skyltar i marknadsföringssyfte som används för att skylta med ditt företagsnamn eller logotyp, eller stora prints – för att pryda väggarna med konst eller värdeord som går hand i hand med företagets arbetslinje.
 • Inredningsskyltar för att kontoret ska få lite färg och personlighet som till exempel foliering på glaspartier eller broschyrställ.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra kontorsskyltar

  Vi har skräddarsytt kontorsskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Vi levererar det ingen annan kan

  Beställa skyltar till kontor hos Holmquistsign

  Vi är Sveriges äldsta skyltföretag med anor sedan 1937. Nu är vi inne på fjärde generationens skyltmakare som brinner för att ge våra kunder det lilla extra. Vi arbetar med material och tekniker som andra företag inte erbjuder. Tillverkningen sker i vår fabrik söder om Stockholm. Om ni önskar att vi lagerhåller önskat material för att säkerställa snabba leveranser och montage om skyltarna behöver förnyas eller bytas ut allt eftersom så gör vi det. Är du osäker på vad som lämpar sig bäst för ditt kontor så kan våra skyltexperter hjälpa dig hitta en lösning som uppfyller alla behov.

  Ditt kreativa bollplank

  Kontorsskyltar går att variera i all oändlighet, och således är val av material, färger och storlekar helt upp till dig som kund. Vi kan komma in som er kreativa idéspruta och presentera skyltlösningar som fångar era besökares uppmärksamhet. Kanske är ljusskyltar med den senaste tekniken något för er? Till konferenslokaler kan det istället passa med printade tavlor, för att ge rummet mer liv. I resten av kontorslokalerna brukar det snarare vara dörrskyltar för kontor samt skyltar för receptionsdisken eller hisshallsen som behövs. Vill du göra mötesrummen mer privata kan vi foliera glaspartier, för att minska insynen.

  Är kontorsskyltar av akryl ett bra val?

  Ja, det är det i många fall. Skylten är mycket lättmonterad, och går att fästa med något så enkelt som distanser eller tejp. Akrylen finns som klar eller färgad och tjockleken på materialet varierar från 2 mm till ca 30 mm. Vi kan skära upp till 20 mm i vår egen laser, och forma skylten helt efter dina önskemål. Akryl är ett av det bästa materialet vid tillverkning av lite mer exklusiva logoskyltar, exempelvis till entréer och receptionsdiskar, samtidigt som det är ett mycket prisvärt material.

  Tidigare projekt

  Några av våra projekt med fokus på kontorsskyltar är bland annat Octapharma, Skanskas huvudkontor, Klara Strand och Axfood – där samtliga har valt personliga uttryck.
  Exempel på akrylskyltar finns i projekt som HTL och Octapharma, vars logoskyltar utomhus består av akryl, med LED-belysning. Vill du ha exempel på fler projekt och samarbeten vi gjort är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!