Kontorsskyltar Stockholm

Beställ kontorsskyltar för din arbetsplats från Holmquistsign i Stockholm. Längre ned på sidan kan du läsa mer om vårt utbud av kontorsskyltar såsom dörrskyltar, namnskyltar och andra skyltar för kontor.

80+ års erfarenhet

Alla typer av skyltar

Egen produktion

Snabb leverans

Kontorsskyltar för företag i Stockholm

Kontorsskyltar spelar en viktig roll i utformningen av ett effektivt och logiskt kontor. Tydliga kontorsskyltar placerade på rätt ställen hjälper anställda och besökare att navigera sig genom kontoret såväl som informera dem om vem och vad som finns var på kontoret. 

Att förmedla rätt budskap är viktigt för alla typer av företag oavsett bransch. Kontorsskyltar av hög kvalitet är en av de både enklaste och mest effektiva sätten att skapa en professionellt utformad arbetsyta. Det finns flera kategorier av skyltar som används i kontor:

  • Hänvisningsskyltar som guidar personer till det rum, område eller person de letar efter. Det inkluderar bland annat skyltar för väntrum, mötesrum, toalett, utrymningsplaner såväl som olika typer av personalskyltar, dörrskyltar och namnskyltar för kontor.
  • Instruktionsskyltar som avråder personer att göra specifika saker i olika områden i byggnaden. Det inkluderar bland annat skyltar som: ‘förbjudet att röka’, ‘endast behörig personal’ eller ‘stäng av mobilen’.
  • Skyltar i marknadsföringssyfte som används för att skylta med ditt företagsnamn eller logotyp, eller stora prints – för att pryda väggarna med konst eller värdeord som går hand i hand med företagets arbetslinje.
  • Inredningsskyltar för att kontoret ska få lite färg och personlighet som till exempel foliering på glaspartier eller broschyrställ. 

Är du i behov av en dörrskylt eller namnskylt till ditt kontor? Kontakta Holmquistsign idag. Vi erbjuder smarta helhetslösningar med skräddarsydda skyltar tillverkade i våra egna fabriker helt anpassade efter dina behov och förutsättningar.

Fråga oss

Ett litet urval av våra kontorsskyltar

Vi har tillverkat kontorsskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

Bra att veta innan du beställer en kontorsskylt

Kontorsskyltar går att variera i all oändlighet, och således är val av material, färger och storlekar helt upp till dig som kund. Vi hjälper dig självklart om så önskas.

Vad för typer av kontorsskyltar behöver man?

För att skapa ett kontor som är enkelt att navigerar sig inom och ta del av användbar information behöver du undersöka behovet av din arbetsplats.

 

Är kontorsskyltar av akryl ett bra val?

Ja. En akrylskylt är mycket lättmonterad, och går att fästa med något så enkelt som distanser eller tejp. Vi rekommenderar starkt att köpa kontorsskyltar av akryl på grund av dess många fördelar och möjligheter.

För att sticka ut och påkalla besökares uppmärksamhet kan ett modigare val av färger, storlekar eller ljusskyltar vara ett bra alternativ. Till konferenslokaler kan det vara roligare att inreda med printade tavlor, för att ge rummet mer liv. I resten av kontorslokalerna rekommenderar vi skyltning till samtliga dörrar, receptionsdisken och ute i en eventuell hisshall. Vill man göra mötesrum mer privata, är det möjligt att foliera glaspartier, för att minska insynen.

En namnskylt eller dörrskylt för kontor är användbart för alla typer av företag oavsett bransch och bör utformas med kontorets övriga inredning i åtanke. Det finns i slutändan tusentals sätt att inreda ett kontor med hjälp av olika kontorsskyltar. Är du osäker på vad som lämpar sig bäst för ditt kontor så kan våra skyltexperter hjälpa dig hitta en lösning som uppfyller dina behov.

Akrylen finns som klar eller färgad och tjockleken på materialet varierar från 2 mm till ca 30 mm. Vi kan skära upp till 20 mm i vår egen laser, och forma skylten helt efter dina önskemål. Akryl är ett av det bästa materialet vid tillverkning av lite mer exklusiva logoskyltar, exempelvis till entréer och receptionsdiskar, samtidigt som det är ett mycket prisvärt material.

Läs mer om kontorsskyltar

K

Beställ skräddarsydda Kontorsskyltar i Stockholm

Kontorsskyltar går att designa precis så personliga och livliga som du vill för att reflektera ditt företags identitet. Med vår stora erfarenhet och kunskap av alla typer av skyltar kan vi, tillsammans med dig som kund, hitta en skyltlösning och snabbt ta fram ett eller flera prover så att du kan se exempel och möjligheter för din kontorsskyltning. Vi kan även projektera och lagerhålla önskat material för att säkerställa snabba leveranser och montage om kontorsskyltarna behöver förnyas eller bytas ut allt eftersom.
Några av våra projekt med fokus på kontorsskyltar är bland annat Octapharma, Skanskas huvudkontor, Klara Strand och Axfood – där samtliga har valt personliga uttryck.

Exempel på akrylskyltar finns i projekt som HTL och Octapharma, vars logoskyltar utomhus består av akryl, med LED-belysning.

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | Arena Sergel | Malmskillnadsgatan 36 | 111 57  STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2021 Holmquistsign All Rights Reserved.