Kontorsskyltar går att få i alla tänkbara storlekar och färger, och är givetvis anpassningsbara till lokalernas övriga inredning och design. På ett kontor ӓr det viktigt att hålla ordning och reda – annars ӓr det inte mycket som fungerar. Vem och vad som finns var är väsentlig information både för medarbetare och besökare. Vanliga kontorsskyltar är hänvisningsskyltar, personalskyltar, utrymningsplaner, broschyrställ, foliering på glaspartier, eller stora prints – för att pryda väggarna med konst eller värdeord som går hand i hand med företagets arbetslinje.

Kontorsskyltar går som sagt att variera i all oändlighet, och således är val av material, färger och storlekar helt upp till kunden. För att sticka ut och påkalla besökares uppmärksamhet kan ett modigare val av färger, storlekar eller ljusskyltar vara ett bra alternativ.

Till konferenslokaler kan det vara roligare att inreda med printade tavlor, för att ge rummet mer liv. I resten av kontorslokalerna rekommenderar vi skyltning till samtliga dörrar, receptionsdisken och ute i en eventuell hisshall. Vill man göra mötesrum mer privata, är det möjligt att foliera glaspartier, för att minska insynen. Kontorsskyltar går att göra precis så personliga och livliga som företaget själva väljer. Med vår stora erfarenhet och kunskap inom skyltar kan vi, tillsammans med kunden, hitta en skyltlösning och snabbt ta fram ett eller flera prover så att man kan se olika möjligheter. Vi kan även projektera och lagerhålla önskat material för att säkerställa snabba leveranser och montage om kontorsskyltarna behöver förnyas eller bytas ut allt eftersom.

Några av våra projekt med fokus på kontorsskyltar är bland annat Octapharma, Skanskas huvudkontor, Klara Strand och Axfood – där samtliga har valt personliga uttryck.

Kontorsskyltar

Kontakta oss
close slider