Skyltning för kryssningsfartyg

Varje verksamhet och dess lokaler är unika på flera olika plan gällande bland annat storlek, höjd till taket, färg på golv, väggar och tak. Förutsättningarna varierar, och med det även behoven.

Ett kryssningsfartyg är egentligen inte mer än ett gigantiskt, mobilt hotell. I och med det har kryssningsfartyg samma om inte ett större behov av tydlig skyltning och wayfinding. För i slutändan är dessa kryssningsfartyg inte bara enorma, de erbjuder också en stor mängd olika aktiviteter och bekvämligheter runt om på skeppet. Således behöver de utrusta fartyget med en stor skara kryssningsskyltar för att hjälpa gästerna hitta rätt, såväl som för att effektivisera besättningens arbetsuppgifter.

Stora fartyg betyder också stora folksamlingar, och ju fler personer som är samlade på en och samma plats – desto större säkerhetsrisker.

Skyltning för kryssningsfartyg är en nödvändighet för att visa vart matsalar, toaletter, rum och nödutgångar finns, bistå med användbar information och på annat sätt kommunicera med dina gäster, samt för att skapa en säker miljö som är enkel att navigera sig inom.

Holmquistsign erbjuder smarta helhetslösningar av kryssningsskyltar och wayfinding där vi hjälper dig utforma en logisk miljö utifrån alla säkerhetsaspekter baserat på dina behov och fartygets förutsättningar.

Vilka typer av kryssningsfartyg kan dra nytta av skyltning?

Ett kryssningsfartyg är mångas första val när det kommer till att ta en paus från den stressiga vardagen. Det är en plats att slappna av såväl som ha roligt på. Men för att en gäst ska kunna få ut det mesta av sin tid ombord på ditt kryssningsfartyg behöver du skapa förutsättningarna för att hela upplevelsen ska vara så smidig, enkel och stressfri som möjligt.

Med det sagt behöver egentligen alla typer och storlekar av kryssningsfartyg använda sig av kryssningsskyltning för att optimera sina utrymmen och skapa en bättre upplevelse för alla som vistas inom dem.

Vi erbjuder skylt- och wayfinding-lösningar för alla typer av fartyg oavsett om det handlar om en mindre kryssningsfärja som transporterar bilar och passagerare, eller ett “mega” kryssningsfartyg med tennisbanor, pooler och hela restauranger ombord

Hur Holmquist hjälper dig

Holmquistsign är en av Sveriges äldsta och mest erfarna skyltföretag. Vi har tillverkat skyltar och utformat wayfinding system sedan 1937 för alla typer av företag, branscher, industrier och fartyg.

Vårt tjänsteutbud består av följande:

  • Projektering och konsultation
  • Wayfinding konsultation
  • Design och konstruktion
  • Produktion
  • Installation och montage
  • Service och support

Med Holmquistsign kan du förvänta dig högkvalitativa och enkla tjänster där du kan luta dig tillbaka och fokusera på det du kan bäst – din verksamhet. Vi tar hand om resten och ser till att skapa en skyltlösning och ett wayfinding system perfekt anpassat efter ditt fartygs förutsättningar och verksamhetens behov.

Grundstenen för Holmquistsign är vår hantverksmässiga hantering och produktion som vi kompletterar med en väletablerad och noggrann skyltstrategi och processtyrning. Med ett av marknadens bredaste utbud av skyltar och wayfinding och en djup kompetens finns det inget uppdrag vi inte klarar av.

Kontakta Holmquistsign för mer information om våra kryssningsskyltar och arbetsprocess, eller för att beställa en skylt redan idag. Återkommande kunder kan även använda sig av vår webshop – perfekt för dig som äger flera kryssningsfartyg och är i behov av ett specifikt standardutbud.

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

Snabblänkar

Om oss
Miljö & Kvalitet
Skyltar
Projekt
Hiss
Kontakt
Inform service