Skyltning för kryssningsfartyg

Beställ en skräddarsydd skylt för kryssningsfartyg från Holmquistsign.

Skyltning för kryssningsfartyg

Kryssningsfartyg är ju som bekant ett enda enormt hotell till havs. Det handlar om ett stort antal kvadratmeter att röra sig kring bland, och ett antal våningar att hålla koll på. Skyltar på kryssningsfartyg – framför allt vad gäller skyltningen av nödutgångar och annan viktig information – är oerhört viktig och innebär stor hjälp när alla passagerare skall hitta rätt på enklaste vis. Vi är experter på hänvisningsskyltar som passar utmärkt på kryssningsfartyg.

Holmquistsign kan tillverka skyltar för kryssningsfartyg, vare sig det handlar om mindre eller större båtar. Dessa skyltar kan skräddarsys efter de behov som finns, och massproduceras. Vi kan även ta fram skyltar som är enkla att byta ut, då vi förstår att förändring kommer mer ofta än sällan. Vi kan exempelvis ta fram ramar, vars innehåll sedan är enkelt att byta ut och förändra.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra kryssningsfartyg

  Vi har tillverkat kryssningsfartyg sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Bra att veta innan du beställer skyltning till kryssningsfartyg

  Skyltning för kryssningsfartyg & båtar

  För att skapa omfattande och tydlig kommunikation, med en skyltdesign som passar för ett kryssningsfartygs specifika utrymmen, är våra produkter och skyltar utformade och framarbetade på ett sådant vis att det innebär en bättre upplevelse för samtliga. Hänvisningsskyltar, informationsskyltar, riktmärken, skyltar för nödutgångar (som lyser i mörkret), ljusskyltar, rumsskyltar och så vidare: vilket behov du än har, kan vi hjälpa dig med det.

  Anpassade kryssningsskyltar

  Våra skyltar för kryssningsfartyg är elegant designade, tekniskt avancerade och vi erbjuder en mängd olika skyltlösningar som kan skapas enbart för att matcha just ditt projekt. Vad gäller material, färger, storlekar och utföranden för ett kryssningsfartygs skyltar finns det inga begränsningar – bara oändligt med möjligheter.

  Vi kan även ta fram dekoration, prints och posters och anpassa detta samt skyltningen efter fartygets övriga inredning. Detta med målet att få till ett så snyggt, stilrent och hållbart resultat som möjligt.

  Vad gäller säkerheten och att alla skall kunna hitta ombord på ett kryssningsfartyg om det skulle uppstå en nödsituation, måste det finnas ett mycket genomtänkt och välorganiserat system som kan förstås av samtliga passagerare. Vi kan hjälpa er att titta på en skyltlösning som går hand i hand med just detta. För oss är tydlighet A och O.

  Behöver ni skyltar för kryssningar? Holmquistsign kan hjälpa er med det.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!