LASERGRAVYR

Lasergravyr är en teknik som passar för att märka och gravera all typ av information på de allra flesta material: metaller, plast samt organiskt material. Lasergravyr innebär en väldigt snabb och hållbar märkning av kundens eget material. Är du ute efter lasergravyr i Stockholm? Då kan vi hjälpa er.

Lasergraverade skyltar ser klassiska och snygga ut, och tillverkas samtidigt till överkomliga priser. Lasergraverade skyltar tillverkas främst för inomhusbruk, går att få i olika färger och det finns väldigt många valmöjligheter när det kommer till stil och utseende. Oavsett om du behöver skyltar till ett rum, eller flera hundra, så kommer lasergraverade skyltar att vara ett mycket bra alternativ.

Lasergravyr till system för wayfinding

Bokstäver kan graveras upphöjda eller nedfrästa i materialet som du vill använda. Upphöjda vita bokstäver mot en bakgrund med mer färg är ett populärt val, såväl som nedfräst gravyr som fylls med svart färg, mot en bakgrund som är metallisk.

Tack vare de skäliga priserna används ofta lasergraverade skyltar när man behöver ett stor skyltsystem, för att ta fram wayfinding till stora kontorskomplex eller liknande. Det gäller då hänvsiningsskyltar, allt från konferensrumsskyltar till toalettskyltar.

Oavsett om det gäller ett större skyltsystem eller en endaste skylt, så hjälper vi dig från början till slut att se till att du får just den skylten som du är ute efter.

Lasergraverade skyltar är det perfekta valet för invändig skyltning. Det är prisvärt och funktionellt, och skyltarna går snabbt att montera.

Lasergravyr på glas och akrylskylt

På Holmquistsign finns en YAG-diodlaser, vilken är utmärkt för märkning på material som stålskyltar och aluminiumskyltar. I YAG-lasern kan man även göra grafik genom att lasergravera fotografier i gråskala. Det är användbart till minnesmärken och gravskyltar. Med YAG-lasern kan man även få fram färger i metall och olika skiftningar.

Därutöver har vi på Holmquistsign CO2-lasrar. I dessa maskiner kan man göra glas- och träskyltar. Vi kan även göra lasergravtr på glas, samt skära och lasergravera i akryl för logoskyltar. Akrylskylt är ett populärt val i sammanhanget.

Det är därutöver möjligt att gravera i sten. En CO2-laser är en snabb maskin när det gäller att göra enkla märkskyltar i plastlaminat, t.ex. skyltar med serienummer eller för elbeteckningar på apparatskåp.

Är du intresserad av att köpa lasergraverade skyltar? Då kan Holmquistsign hjälpa dig – kontakta oss här.

Lasergravyr