Ljuslåda skylt

Välj mellan enkel- och dubbelsidig ljuslåda skylt för att få ökad synlighet. Vi tillverkar skyltarna i vår egen fabrik söder om Stockholm. Självklart används den senaste tekniken och de bästa materialen som finns att tillgå på marknaden.

Varför välja en ljuslåda skylt?

Ljusskyltar är ett effektivt sätt för företag att annonsera, informera och synas. En av de största fördelarna är dess ljusstyrka. Tack vare LED-tekniken kan de användas utomhus och förmedla information, oavsett timme på dygnet. De fungerar lika bra i alla miljöer och kan exempelvis ses även i direkt motljus.

En ljuslåda skylt är ett elegant sätt att visa upp ert varumärke och locka kunder. Vi på Holmquistsign är inte bara en skylttillverkare, vi är en helhetsleverantör. Hos oss tar du del av helhetslösningar där vi hjälper dig från början till slut med allt från planering och projektering, designval, leverans, installation samt underhåll och service.

Fråga oss

  Ett litet urval av tidigare projekt

  Vi har tillverkat skyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Fördelar med skylttypen

  Ljusskyltar med LED-belysning är ett av de både effektivaste, flexiblaste och enklaste sätten att visa var man finns.

  • Synlighet och upptäckbarhet
   Ljus får dig att sticka ut bland mängden, på ett bra sätt. En ljusskylt är som ett fyrtorn för att visa att du finns och vart du finns för att locka in kunder.
  • Prestige
   Skyltar, speciellt en fasad- eller takskylt, är en reflektion av ditt varumärke. Ljusskyltar inger ett väldigt elegant intryck.
  • Stick ut från mängden
   Visuell marknadsföring är en av de både enklaste och effektivaste metoderna att dra en linje mellan dig och dina konkurrenter.
  • Stora designmöjligheter
   Skyltar behöver designas utifrån kontext och den miljö den kommer sitta i gällande bland annat färg, storlek och placering. Skyltarna har i princip oändliga designmöjligheter.
  • Energieffektiv
   Förutom alla fördelar när det kommer till marknadsföring är moderna ljusskyltar med LED väldigt energieffektiva och har minimal påverkan på miljön.

  Skräddarsydd ljuslåda med text

  Holmquistsign erbjuder ett standardutbud av ljusskyltar med fristående bokstäver samt ljuslådor i små och stora storlekar. Eftersom vi tillverkar alla skyltar själva kan vi även skräddarsy en skylt helt efter dina behov och idéer. Bara fantasin sätter gränser, då de kan designas i oändligheten gällande färg, form såväl som belysning.

  Vi på Holmquistsign sätter en ära i att leverera skyltlösningar och produkter som våra konkurrenter inte har kunskap eller förmåga att leverera. Vi arbetar med material och tekniker som andra inte gör. Dessutom gillar vi alltid en utmaning – så sätt gärna vår kreativitet på prov.

  När allt fler företag väljer att outsourca sin tillverkning utomlands, står vi stadigt och är stolta över vårt svenska hantverk. Här är vi alltid nära produktionen och har fullständig insyn i varenda steg i våra projekt. Från första kontakten med dig som kund, till färdig skylt. Kvalitet och flexiblitet är våra signum – och så ska det förbli.

  Tveka inte att kontakta oss idag, så berättar vi mer om våra tjänster. Du kan också fylla i formuläret nedan för att få ett prisförslag. Låt oss hjälpa er att synas på bästa sätt!

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!