Ljuslåda skylt

Välj mellan enkel- och dubbelsidig ljuslåda skylt för att sticka ut från dina konkurrenter och få ökad synlighet.

Ljuslåda-skylt

Ljusskyltar är ett effektivt sätt för företag och organisationer att annonsera, informera och synas. Nuförtiden används främst LED-teknik för att lysa upp skyltarna. En av de stora fördelarna med ljusskyltar skapade med LED är deras ljusstyrka. Tack vare LED-tekniken kan de användas utomhus och bistå med information oavsett timme på dygnet. Ljusskyltar med LED fungerar bra i alla miljöer och kan exempelvis ses även i direkt motljus.

Ljusskyltar har länge använts av företag och organisationer inom en rad branscher för att visa upp sitt eget varumärke och locka kunder. Ofta i form av en ljusskylt med text och företagslogotyp. “Syns du inte, så finns du inte!” – så enkelt är det. Du kan erbjuda de bästa tjänsterna och produkterna i världen, men om inget vet vart du är vet kommer du oundvikligen att halka efter dina konkurrenter. Med Holmquistsigns ljusskyltar i Stockholm kan du stärka och synliggöra ditt varumärke och sticka ut bland mängden. Kontakta oss för att beställa skräddarsydda ljusskyltar idag.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra Ljuslåda skylt​

  Vi har tillverkat ljuslåda skylt sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Fördelar med ljuslåda skyltar

  Ljusskyltar med LED-belysning är ett av de både effektivaste, flexiblaste och enklaste sätten att visa var man finns. Nedan är fördelarna och anledningarna varför du bör investera i ljusskyltar med LED för ditt företag:

  • Synlighet och upptäckbarhet
   Ljus får dig att sticka ut bland mängden, på ett bra sätt. En ljusskylt är som ett fyrtorn för att visa att du finns och vart du finns för att locka in kunder.
  • Prestige
   Skyltar, speciellt en fasad- eller takskylt, är en reflektion av ditt varumärke. Med ljusskyltar inger du ett elegant intryck. Tack vare LED-teknikens flexibilitet kan du också anpassa den egentligen hur du vill för att uppnå önskad effekt.
  • Stick ut från mängden
   Med ljusskyltar med LED kan du marknadsföra ditt företag på ett sätt som särskiljer dig från dina konkurrenter. Du behöver visa upp att du är annorlunda från andra företag och presentera en anledning varför potentiella kunder bör välja ditt företag. Visuell marknadsföring är en av de både enklaste och effektivaste metoderna att dra en linje mellan dig och dina konkurrenter.
  • Stora designmöjligheter
   Skyltar behöver designas utifrån kontext och den miljö den kommer sitta i gällande bland annat färg, storlek och placering. Men ibland är situationen långt ifrån ideal med begränsade möjligheter. Ljusskyltar med LED har i princip oändliga designmöjligheter och är effektiva även under de sämsta förhållandena.
  • Energieffektiv
   Förutom alla fördelar när det kommer till marknadsföring är moderna ljusskyltar med LED väldigt energieffektiva och har minimal påverkan på miljön. Till skillnad mot många andra typer av glödlampor så blir LED inte varma när de används – vilket är det största energislöseriet för många andra glödlampor.

  Ljusskyltar från vår egen fabrik i Sverige

  Alla ljusskyltar från Holmquistsigns är framställda på vår egen fabrik i Norsborg. Vi använder den senaste tekniken och enbart komponenter och material som är det bästa som finns att tillgå på marknaden. Men vi är inte bara en skylttillverkare, vi är en helhetsleverantör. Vi erbjuder helhetslösningar där vi hjälper dig från början till slut med allt från planering och projektering, designval, leverans, installation samt underhåll och service.

  Skräddarsydda ljusskyltar och LED skyltar i Stockholm med text

  Holmquistsign erbjuder ett standardutbud av ljusskyltar med fristående bokstäver samt ljuslådor i små och stora storlekar. Men eftersom vi tillverkar alla skyltar själva kan vi även skräddarsy en helt efter dina behov och idéer. Bara fantasin sätter gränser när de kommer till ljusskyltar med LED då de kan designas i oändligheten gällande färg, form såväl som belysning. Låt oss hjälpa er att synas på bästa sätt! Har du frågor om priser för ljusskyltar i Stockholm eller vilka möjligheter det finns för en ljusskylt med text – tveka inte att kontakta oss idag.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!