Ljusskyltar är mer populära än någonsin och företag och organisationer fortsätter att välja ljusskyltar för att annonsera, informera och synas ett sätt som sticker ut. En av de stora fördelarna med LED-skyltar är deras ljusstyrka, vilket gör att de kan användas utomhus, och bistår med information oavsett timme på dygnet. Det är en klar fördel med ljusskyltar: De fungerar väldigt väl i alla miljöer, och kan exempelvis ses även i direkt motljus.

Ljusskyltar har länge använts av olika företag inom en rad branscher för att locka kunder samt visa upp sitt eget varumärke. Du kan erbjuda de bästa tjänsterna i världen, men om du inte vet hur man annonserar effektivt kommer du oundvikligen att halka efter dina konkurrenter. Ljusskyltar i Stockholm kommer att stärka och synliggöra varumärket.

Ljusskyltar, med LED-belysning, är ett av de enklaste sätten att visa var man finns, och för att sända ut sitt budskap. Ljusskyltar som fasadskyltar har dessutom visat sig öka butikers synlighet med 900% – och vilket företag säger nej till det?

Vår egen fabrik – i Sverige

Våra skyltar, som är konstruerade och framställda på vår fabrik i Norsborg, är gjorda av det absolut bästa hantverket.  Vi använder oss enbart av komponenter och material som är det bästa som finns att tillgå på marknaden.

Montage av dina skyltar sköts av våra montageexperter, som har lång erfarenhet av montage av ljusskyltar. Ljusskyltar tillåter företag eller organisationer att alltid synas – och Holmquistsign kan hjälpa er att ta fram kreativa strategier för att maximera synligheten för just er ljusskylt.

Genom enkel och snygg design kan vi ta fram en kostnadseffektiv lösning för ljusskyltar. Vi genomför samtidigt en skyltlösning som innebär mångsidighet.

Låt oss hjälpa er med ljusskyltar

Holmquistsign tillverkar ljusskyltar med fristående bokstäver, samt ljuslådor i små och stora storlekar – eller lyssnar såklart till idéer som kunden har. Låt oss hjälpa er att synas på bästa sätt! Har du frågor om priser för ljusskyltar – tveka inte att kontakta oss.

Ljusskyltar är mycket vanligt till fasadskyltning, butiker och köpcenter, men blir därutöver ett allt vanligare inredningselement. Ljusstyrkan går att variera, varmt eller kallt ljus, liksom färgerna.

De senaste åren har vi arbetat mycket med ljusskyltar, och exempel på detta finns i följande projekt:

Projekt:
Nacka Forum
Mall of Scandinavia
Axfood
Scandic Grand Central 1
Scandic Grand Central 2

Ljusskyltar

Kontakta oss
close slider