Köp och designa graverade mässingsskyltar hos Holmquistsign. Scrolla ner för mer information om vårt utbud av fasad- och logoskyltar i mässing.

80+ års erfarenhet

Alla typer av skyltar

Egen produktion

Snabb leverans

Mässingsskyltar Stockholm för ditt företag

Mässing är ett lika klassiskt som populärt material som är högt eftertraktad för sitt guldliknande utseende. Materialet har under de senaste åren blivit allt vanligare i skylt- och inredningssammanhang. 

Mässing innehar näst intill oändlig potential där mässingsskyltar kan göras i otaliga former och storlekar – men vanligast (och enligt oss även snyggast) är gravyr på mässingsskyltar. Det är få skyltar som kan mäta sig med det eleganta och lyxiga utseendet av en graverad mässingsskylt.

En klassisk mässingsskylt är blankpolerad och putsas vartefter ditt behov som kund när den väl är monterad. I England sätter man en ära i att ha sin graverade namnskylt i mässing nyputsad. Vi kan tillverka mässingsskyltar i de flesta former och storlekar. Mässing graveras fördelaktigt med svart färg vilket innebär en väldigt snygg kontrast. Vi kan även oxidera mässingen vilket gör att den ser lite mer medfaren ut.

Oavsett om man letar efter glansen som återfinns hos en blankpolerad mässingsskylt eller en äldre finish som porträtteras av en oxideras yta, symboliserar mässingsskyltar tillverkade hos Holmquistsign tydlighet, integritet och kvalitet.

Fråga oss

Ett litet urval av våra mässingsskyltar

Vi har tillverkat mässingsskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

Bra att veta innan du beställer mässingsskyltar

Mässingsskyltar som fasadskyltar och logoskyltar

Det finns som nämnt en mängd olika alternativ för mässingsskyltar, vilket bland annat inkluderar borstad, polerad och oxiderad mässing. Vi kan även lägga på en skyddande beläggning för att minska underhållet och ge mässingsskyltarna ett långvarigt skydd.

Vi är de bästa tillverkarna av graverad mässingsskyltar i Stockholm

Vi tillverkar alla våra skyltar på vår fabrik, så vi gör även din mässingsskylt i Stockholm. Här börjar tillverkningen på orderavdelningen där idéer utformas genom dialog mellan kund och beredare, därefter fortsätter skyltens resa ute på verkstaden. Det sista steget är montage, vilket även det sköts av oss. 

Frekventa användningsområden för just mässingsskyltar gäller fasadskyltar, logoskyltar, portregister och namnskyltar.

Vår personal är proffs på att tillverka mässingsskyltar som återspeglar vad kunden vill att dess kontor, hotell, butik eller dylikt, ska utstråla i övrigt. Vi på Holmquistsign hjälper kunden att ta fram ett skyltsystem som återspeglar bilden du vill sända ut till omgivningen.

Graverade mässingsskyltar

Som tidigare nämnt så är vi på Holmquistsign personligen väldigt förtjusta i graverade mässingsskyltar. Det är en tidlös och elegant klassiker som aldrig kan slå fel. Den fungerar till moderna kontor som en klassisk kontrast till det nya, och inger ett professionellt intryck i ett mer traditionellt kontor.

Trots att det är ett tyngre och mer exklusivt material det handlar om är det inte svårare att montera mässingsskyltar. Våra montageexperter sköter installationen efter dina önskemål, och ser till att skylten smälter in i omgivande miljö – men inte utan att tydligt markera sin särprägel. 

Läs mer om mässingsskyltar

K

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2021 Holmquistsign All Rights Reserved.