Mässingsskyltar

Beställ graverade mässingsskyltar hos Holmquistsign. Som Sveriges äldsta aktiva skyltföretag har vi skapat historia sedan 1937. Nu ser vi fram emot att skräddarsy er nya mässingsskylt.

Vilken mässingsskylt väljer du?

Mässingsskyltar innehar näst intill oändlig potential och kan göras i otaliga former och storlekar – men vanligast (och enligt oss även snyggast) är graverade skyltar. Det är helt enkelt få skyltar som kan mäta sig med det eleganta och lyxiga utseendet.

Den klassiska varianten är blankpolerad och putsas när behovet finns. Skylten graveras fördelaktigt med svart färg vilket innebär en väldigt snygg kontrast. Vi kan även oxidera mässingen vilket gör att den ser lite mer medfaren ut.

Vi är flexibla och ser till att du får vad du letar efter. Det gäller oavsett om du letar efter glansen som återfinns hos en blankpolerad skylt, eller en äldre finish som porträtteras av en oxiderad yta.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra projekt

  Vi har tillverkat skyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Kvalitetshantverk sedan 1937

  Tillverkning av mässingsskyltar i Stockholm

  På Holmquistsign har vi tillverkat skyltar sedan 1937. Produktionen sker i vår egna fabrik söder om Stockholm – något väldigt få skyltföretag kan stoltsera med nuförtiden. Fabriken ger oss full kontroll att anpassa konstruktion och design. Vi skräddarsyr alla beställningar, vilket gör att det inte finns några begränsningar för fantasin.

  Att själva stå för produktionen innebär en rad olika fördelar.

  • Vi kan snabbt ta fram prover och skyltexempel. Du får en tydlig uppfattning om slutresultatet.
  • Med vår egna fabrik kan vi kontrollera varje steg av produktionen, för att se till att allt håller högsta kvalitet.
  • Vi ger dig insyn i tillverkningens olika steg. Du får tydlig information om slutprodukt och leverans.

  Användningsområden och montagehjälp

  En mässingsskylt kan användas som fasadskylt, logoskyltar, portregister och som graverade namnskyltar i mässing.

  Vår personal är proffs på att ta fram passande koncept för kontor, hotell, butiker eller dylikt. Vi hjälper dig att ta fram ett skyltsystem som återspeglar bilden du vill sända ut till omgivningen.

  Trots att det är ett tyngre och mer exklusivt material är det inte ingen match för oss att montera mässingsskyltar. Våra montageexperter sköter installationen efter dina önskemål, och ser till att skylten smälter in i omgivande miljö – men inte utan att tydligt markera sin särprägel.

  Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor eller om du önskar vägledning. Vi ser fram emot vårt samarbete!

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!