Mässingsskyltar

Köp och designa graverade mässingsskyltar hos Holmquistsign. Scrolla ner för mer information om vårt utbud av fasad- och logoskyltar i mässing.

Mässingsskyltar

Mässing är ett lika klassiskt som populärt material som är högt eftertraktad för sitt guldliknande utseende. Materialet har under de senaste åren blivit allt vanligare i skylt- och inredningssammanhang.

Mässing innehar näst intill oändlig potential där mässingsskyltar kan göras i otaliga former och storlekar – men vanligast (och enligt oss även snyggast) är graverade skyltar. Det är få skyltar som kan mäta sig med det eleganta och lyxiga utseendet av en graverad mässingsskylt.

En klassisk mässingsskylt är blankpolerad och putsas vartefter ditt behov som kund när den väl är monterad. I England är det en ära i att ha sin graverade namnskylt i putsad mässing. Vi kan tillverka mässingsskyltar i de flesta former och storlekar. Mässing graveras fördelaktigt med svart färg vilket innebär en väldigt snygg kontrast. Vi kan även oxidera mässingen vilket gör att den ser lite mer medfaren ut.

Oavsett om man letar efter glansen som återfinns hos en blankpolerad mässingsskylt eller en äldre finish som porträtteras av en oxideras yta, symboliserar mässingsskyltar tillverkade hos Holmquistsign tydlighet, integritet och kvalitet.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra mässingsskyltar

  Vi har tillverkat mässingsskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Bra att veta innan du beställer mässingsskyltar

  Mässingsskyltar som fasadskyltar och logoskyltar

  Det finns som nämnt en mängd olika alternativ för mässingsskyltar, vilket bland annat inkluderar borstad, polerad och oxiderad mässing. Vi kan även lägga på en skyddande beläggning för att minska underhållet och ge mässingsskyltarna ett långvarigt skydd.

  Vi är de bästa tillverkarna av graverade mässingsskyltar

  Vi tillverkar alla våra skyltar på vår fabrik, så vi gör även din mässingsskylt i Stockholm. Här börjar tillverkningen på orderavdelningen där idéer utformas genom dialog mellan kund och beredare, därefter fortsätter skyltens resa ute på verkstaden. Det sista steget är montage, vilket även det sköts av oss.

  Produktion av skyltar

  På Holmquistsign har vi tillverkat skyltar sedan 1937. Vi har sedan start stått för vår egen produktion av skyltar och andra visuella medel tack vare vår egna fabrik  – något väldigt få skyltföretag gör nuförtiden. Fabriken ger oss full kontroll över hela tillverkningsprocessen och ger oss möjligheten att anpassa konstruktion och design snabbt och enkelt vid behov och önskemål. Vi använder oss inte av mallar utan skräddarsyr alla skyltar helt efter kundens önskemål och behov, vilket gör att det inte finns några begränsningar för fantasin.

  Att själva stå för produktionen av våra skyltar och annan visuell kommunikation innebär en rad fördelar, både för oss, såväl som för dig som kund.

  • Vi kan snabbt ta fram prover och skyltexempel. Detta gör det möjligt för dig att få en tydlig uppfattning om slutresultat.
  • Med vår egna fabrik kan vi kontrollera varje steg av produktionen för att se till att allt håller högsta kvalitet.
  • Genom att kunna styra samtliga delar från kund till produktion och installation kan vi med säkerhet ge insyn i tillverkningens skeden och ge tydlig information om slutprodukt och leverans.
  • Genom att stå för samtliga delar av tillverkningen kan vi erbjuda snabbare produktion & leverans.

  Frekventa användningsområden för just mässingsskyltar gäller fasadskyltar, logoskyltar, portregister och som graverade namnskyltar i mässing.

  Vår personal är proffs på att tillverka mässingsskyltar som återspeglar vad kunden vill att dess kontor, hotell, butik eller dylikt, ska utstråla i övrigt. Vi på Holmquistsign hjälper kunden att ta fram ett skyltsystem som återspeglar bilden du vill sända ut till omgivningen.

  Graverade mässingsskyltar

  Som tidigare nämnt så är vi på Holmquistsign personligen väldigt förtjusta i graverade mässingsskyltar. Det är en tidlös och elegant klassiker som aldrig kan slå fel. Den fungerar till moderna kontor som en klassisk kontrast till det nya, och inger ett professionellt intryck i ett mer traditionellt kontor.

  Trots att det är ett tyngre och mer exklusivt material det handlar om är det inte svårare att montera mässingsskyltar. Våra montageexperter sköter installationen efter dina önskemål, och ser till att skylten smälter in i omgivande miljö – men inte utan att tydligt markera sin särprägel.

  Om du är i behov av en mässingsskylt i Stockholm – Kontakta oss på Holmquistsign så hjälper vi dig med utformning, montering och service.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!