Beställ namnskylt

Beställ en skräddarsydd namnskylt hos Holmquistsign. Vi hjälper företag och organisationer att ta fram skyltar i linje med övrig branding. Med utgångspunkt från era behov presenterar vi en lösning som känns helt rätt för er, i alla tänkbara material och utföranden.

Personliga namnskyltar

För alla verksamheter är det viktigt att vara synlig och underlätta för sina kunder, både för att få ökad varumärkeskännedom och för att locka kunder. Till exempel för servicepersonal på konferenser, restauranger och hotell ger det en personlig känsla vilket kan vara nog så viktigt. Det är även viktigt för företag som har mycket kundbesök. En snygg namnskylt ger ett trevligt välkomnande.

Många väljer att visa upp företagslogotypen istället för företagsnamnet på exempelvis konferenser och mässor. Kan det vara intressant för er? Vi är gärna med i den kreativa processen och agerar som ett bollplank för er. Vilket material och design passar egentligen bäst för ditt företag? Det spånar vi fram tillsammans!

Fråga oss

  Här ser du våra tidigare projekt

  Vi har tillverkat namnskyltar sedan 1937, inspireras av ett urval.

  Kärlek till hantverket sedan 1937

  Skyltar i alla material

  När du tar fram namnskyltar för din verksamhet är det viktigt att de speglar ditt varumärke och den image som finns på insidan av väggarna. Det är därför viktigt att fundera över vilket material du vill använda, eftersom det kommer att påverka skyltens slutgiltiga intryck. Vi arbetar med alla möjliga material när vi designar våra skyltar, så du behöver inte känna dig begränsad.  Snarare tvärtom testa oss gärna med en utmaning!

  Svenskt hantverk

  Tillverkningen sker i vår fabrik söder om Stockholm. När allt fler väljer att outsourca sin verksamhet till andra länder, står vi stadigt och är stolta över vårt svenska hantverk. Här har vi full kontroll och insyn över hela processen, från första kontakten med dig som kund till att det är dags för montering. Som Sveriges äldsta skyltföretag har vi skapat historia sedan 1937 och det är något vi kommer fortsätta med, i varenda projekt vi tar oss an. Välkommen att fylla i formuläret nedan, så återkommer vi med ett offertförslag inom kort.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!