Neonskyltar

Visuell marknadsföring med neonskyltar är en av de enklaste och mest effektiva metoderna att dra en linje mellan dig och dina konkurrenter.

Bli synlig på sikt med neonskyltar

Neonskyltar kan vara ett sätt för dig att sticka ut från dina konkurrenter och att inte försvinna bland mängden. Genom att använda design, färg och ljus i din logga kan ditt varumärke bli mer iögonfallande och således locka fler kunder.

Neonskyltar har använts för att synas sedan 20-talet men tillverkas främst idag med LED-teknologi snarare än neongas. Detta beror på att LED kan imitera neonlampans ljus och utseende men förbrukar betydligt mindre elektricitet, är tåligare mot åverkan och innehåller inte några miljöfarliga ämnen.

Köp neonskylt från Holmquistsign idag och lys med din närvaro!

Fråga oss

  Ett litet urval av våra ljus- och neonskyltar

  Vi har tillverkat skyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Bra att veta innan du beställer neonskyltar

  Neonskyltar – Inredning i retro-stil

  Neonskyltar har en retro-stil som är en populär inredningsdetalj för såväl företag som för privatpersonen. Att inreda med neonskyltar kan både ge ditt hem och kontor en personlig prägel.
  Neonskyltar som inredningen används ofta av barer, restauranger och hotell, men kan även användas av företag och butiker. Företagsskyltar i neon hjälper dessutom ditt varumärke att synas tydligare om ditt företag delar kontor eller trappuppgång med andra liknande företag. Neonskyltar hjälper ditt varumärke sticka ut och är ofta det första man ser när man kliver in i ett rum. Skyltar i LED designas helt efter dina önskemål och kan exempelvis användas för att synliggöra företags kärnvärden eller målsättningar.

  5 fördelar med LED-teknologi i neonskyltar

  Allt fler neonskyltar tillverkas idag med LED. Valet av LED framför neon beror på flera faktorer, bland annat bättre energieffektivitet och högre säkerhet för hälsa och miljö. Nedan hittar du fem fördelar med att köpa neonskylt med LED-teknik framför traditionell neon:

  Skräddarsydda LED-neonskyltar skyltar med text

  Holmquistsign erbjuder ett standardutbud av ljusskyltar med fristående bokstäver samt ljuslådor i små och stora storlekar. Vi tillverkar alla skyltar själva och kan därför skräddarsy en helt efter dina behov och idéer. Bara fantasin sätter gränser när de kommer till ljusskyltar med LED då de kan designas helt efter önskemål gällande färg, form såväl som belysning.

  Holmquistsign sköter din service och support

  Skyltar speglar den verksamhet som äger rum bakom väggarna och fungerar som ständig reklam för din verksamhet. Väderfaktorer kan med tiden komma att påverka skyltens utseende och måste då ses över. Det går inte att underskatta värdet av en ren och funktionell skylt som effektivt kan locka kunder.

  Holmquistsign erbjuder service och support för dina skyltar med löpande underhåll som gör att de håller sig fräscha längre.

  1. Miljövänligare

  LED är mer miljövänligt än neon och alla andra typer av lampor. Detta beror på att LED har en längre livslängd och inte förbrukar lika mycket energi. En neonskylt i LED förbrukar enbart 20 % av energin som går åt vid användning av en traditionell neonskylt; en fördel för både miljön och din plånbok.

  I traditionella neonskyltar kan rören innehålla kvicksilver, ett av de farligaste miljögifterna, som utgör en fara för miljö såväl som människa. Genom att byta ut neonrören mot LED-teknik får du alltså skyltar som både är energieffektiva och säkra.

  2. Lång livslängd

  I jämförelse med traditionella neonskyltar som innehåller neongas har LED-teknologin en mycket längre livslängd. Den genomsnittliga brinntiden på en LED-neonskylt är över 50 000 timmar utan större försämring av kvaliteten av ljuset. Detta i jämförelse med den traditionella neonskyltens ~10 000 timmar ger oss en klar vinnare i livslängd.

  3. Låga driftkostnader

  Med en neonskylt i LED får du en skylt som håller länge, är energieffektiv och slitstark, vilket håller driftskostnaderna låga. LED är dessutom billigare att tillverka skyltar av, vilket gör en LED-skylt mer kostnadseffektiv än en retro neonskylt vid både inköp och på sikt.

  4. Tryggare val

  LED är ett säkrare val i din ljusskylt än neongas. Detta beror framför allt på två faktorer: dels att LED-teknologi är slittålig och alstrar väldigt lite värme medan neon förvaras i glasrör som är känsliga för stötar och vibrationer; dels att LED inte innehåller några giftiga eller skadliga ämnen.

  5. Större variation

  Med LED-teknologi i neonskyltar får du en större variation av färger, animationer och tjocklek på ljusslingorna. Det enda som begränsar dig när det kommer utformningen av dina neonskyltar i LED är din egen fantasi.

  Vi erbjuder bland annat skyltservice i form av:

  • Uppdatering av belysningen i ljusskyltar
  • Byte av trasiga ljuskällor
  • Byte av transformatorer, kablar och annan teknik
  • Polering och rengöring av smutsiga skyltar
  • Riktning av skador
  • Blästring och målning

  Vi är inte bara en skylttillverkare, vi är en helhetsleverantör. Vi erbjuder helhetslösningar där vi hjälper dig från början till slut med allt från planering och projektering, designval, leverans, installation samt underhåll och service.

  Köp neonskylt från Holmquistsign, vi hjälper dig synas!

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!