31 januari

Upptäck fördelarna med att beställa graverade skyltar online

Posted in blog

Graverade skyltar är tidlöst, något man använt i hundratals år. Det finns många fördelar med gravyr eftersom det är beständigt på ett helt annat sätt än tryckta skyltar. Idag, med modern teknik och innovativa lasrar, går det dessutom att gravera i mängder av olika material för att skapa olika känslor och intryck. Om du har […]

(Läs mer…)

22 januari

THE WINERY HOTEL

Posted in blog

Nu ligger bilder från ett av vårt senaste projekt uppe: The Winery Hotel i Solna!

(Läs mer…)

4 november

MALL OF SCANDINAVIA – TOTEM

Posted in blog

Om 8 dagar öppnar Skandinaviens största galleria – Mall of Scandinavia, och vi befinner oss därmed på slutspurten av produktionen. Här har vi ett exempel på hur en totemskylt kommer se ut!

(Läs mer…)

27 oktober

ABSOLUT VODKA

Posted in blog

Till konstnären Ilja Karilampis senaste utställning ihop med Absolut Vodka tillverkade vi följande skyltar. Konstverken är frästa ur och graverade i aluminium.

(Läs mer…)

10 september

HILTON HELSINKI STRAND

Posted in blog

Nu finns bilder på några av de skyltarna vi gjorde till Hilton Helsinki Strand upplagda under projekt!

(Läs mer…)

20 augusti

MÄSTERHUSET I STOCKHOLM

Posted in blog

Ett av våra senaste projekt gäller Mästerhuset i Stockholm, vilket är ett nybyggnadsprojekt där tre gamla byggnader har blivit en gemensam fastighet på 30 500 kvm. Bilder från projektet kommer snart!

(Läs mer…)

19 augusti

MALL OF SCANDINAVIA

Posted in blog

I juli månad blev det klart att vi gör skyltarna till Skandinaviens största galleria: Mall of Scandinavia. 85 dagar kvar till invigningen!

(Läs mer…)

26 juni

ACNE I OSLO

Posted in blog

I veckan monterade vi en butiksskylt till ACNEs butik i Oslo. Glasskylten är 1940 mm bred och 2600 mm hög, och sitter fastmonterad i en stålställning. La voilá!

(Läs mer…)

14 juni

Nya projekt!

Posted in blog

Nu finns bilder på tre nya projekt upplagda: Skanskas Huvudkontor, Stockholms Matmarknad/Taverna Brillo och Täby Centrum. In och kika på projekt!

(Läs mer…)

23 april

VETEKATTEN

Posted in blog

Under hösten 2014 gjorde vi de nya skyltarna till Vetekattens klassiska café och bageri på Kungsgatan i Stockholm. Vetekattens lokal har nu kompletterats med dessa rykande färska nyheter i skyltväg:

(Läs mer…)