I Ulriksdal i Solna ligger nuförtiden AC by Marriott – ett modernt hotell med omedelbar närhet till Friends Arena, Mall of Scandinavia och Arenastaden. Hotellet, som öppnade i början av april 2020, erbjuder 223 hotellrum, varav flera sviter,  moderna miljöer för konferenser och möten samt en otrolig spaavdelning – för att inte glömma det spatiösa gymmet. AC tillhandahåller även en restaurang samt bar.

I spa:et, som har en pool, bubbelpool och flera olika typer av bastus, finns även möjligheten att få olika behandlingar.

Restaurangen som finns på AC by Marriott, heter Picpoc, och erbjuder en blandning av det svenska och spanska köket.

Holmquistsign har tillverkat skyltarna till hotellet, som består av en salig blandning av printade och taktila skyltar i aluminium och laminat, samt blankpolerade skyltar i rostfritt stål, som graverats och färgfyllts. Resultatet följer här nedan!

 

 

 

 

 Hotellskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar. När det gäller just hotellskyltar, är vi Nordens största leverantör av just detta – och är inte rädda för att kalla oss proffs.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Fasadskyltar

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se. Vi skräddarsyr lösningar utifrån ditt behov!

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | Arena Sergel | Malmskillnadsgatan 36 | 111 57  STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2021 Holmquistsign All Rights Reserved.