Nobis är en hotell- och restaurangkoncern som driver Operakällaren, Café Opera, Stallmästaregården och Nobis Hotell – varav ett av det nya hotellen är Blique by Nobis.

Blique by Nobis öppnade under våren 2019, och ligger mittemellan Vasastan och nya Hagastaden, som är på stadig uppgång. Hotellet erbjuder ett fantastiskt läge i Stockholm innerstad, och dess förhoppning är att det skall “bli en social samlingsplats för kreativa möten och händelser”. Restaurang Arc, som ligger på elfte våningen och innehar en storslagen utsikt över staden, blev under våren dessutom utsedd till en av världens tio bästa takbarer, av tidskriften Forbes.

Blique by Nobis representerar ett modernt hotell, där design och arkitektur smälter samman, och sticker ut med hjälp av olika konstnärliga yttringar.

Holmquistsign har haft den stora äran att tillverka samtliga skyltar till hotellet, allt från rumsnummerskyltar, hänvisningsskyltar, ljusskyltar och utrymningsplaner. Nedan följer slutresultatet!


Hotellskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.