Mitt i Stockholm, med närhet till absolut allt, öppnade Scandic sitt signaturhotell Downtown Camper för två år sedan. Hotellet är minst sagt ett inspirerande livsstilshotell, och när man kliver in på hotellet får man ta del av events, aktiviteter, kreativitet och gemenskap. De som besöker hotellet, vare sig det är för att bo där, gå på möten eller äta mat, uppmuntras till att gå ut och upptäcka staden de befinner sig i.

Downtown Camper rankas som ett av Sveriges bästa hotell 2019 – och man har även vunnit i kategorin “Årets Forward – mest innovativa hotell”. Det är med glädje som Holmquistsign tillverkar skyltar till detta hotell, och nu senast gjorde vi en rad hänvisningsskyltar till entréplan samt deras “Event area”.

Skyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Inomhusskyltar

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av inomhusskyltar och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka inomhusskyltar om är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige, pris för skyltar, så kan du alltid kontakta oss – ingen fråga är för stor eller komplicerad. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.