Wanna go camping? I centrala Stockholm, på Brunkebergstorg, har Scandic öppnat ett nytt signaturhotell som riktar sig till “urbana upptäckare”.

Downtown Camper har promenadavstånd till Stockholm Centralstation, men även till shopping, restauranger, parker och kulturevenemang.

På hotellet finns bland annat restaurang, en relaxavdelning, en liten biograf, en campfire där du kan grilla marshmallows samt rum med pingisbord, sällskapsspel och dylikt. Och viktigast av allt: på Downtown Camper finns alla våra fina hotellskyltar!

Holmquistsign har tillverkat all wayfinding, samt rumsskyltar, ljusskyltar och fasadskyltar. De olika inomhusskyltarna är en blandning av träskyltar, skyltar i cortenstål och ljusskyltar. Den stora fasadskylten är utskuren i cortenstål, med ett tillräckligt djup för att kunna fylla den med växter.

  

 


Wayfinding

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher, vilket även gäller för hotellbranschen förstås: syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet.

Det spelar ingen roll vilket mål eller vilken målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad av, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Skyltar i Stockholm

Holmquistsign arbetar dagligen med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Vi besitter kunskap om när ett företag är i behov av till exempel en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss. Vi tillverkar inomhusskyltar, fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.